Libnet.ro
UNICEF

15:30

Elena Udrea, DESTAINUIRE despre noua ei relatie. Ce spune despre Valentin

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, DESTAINUIRE despre noua ei relatie. Ce spune despre Valentin

Deputata Elena Udrea, cercetata sub control judiciar, a declarat, pentru tabloidul Cancan. ro, ca noul sau iubit i-a fost alaturi intr-o perioada grea din viata si ca ea crede in dragoste. continuă pe România Liberă

Elena Udrea vorbeste despre relatia cu Valentin: M-a sustinut permanent. A fost in vizita la mine in arest. Cred in dragoste

Fostul ministru Elena Udrea a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Valentin, un tanar cu zece ani mai mic, precizand ca acesta i-a fost alaturi si in perioada in care s-a aflat in arest preventiv.

Cine este barbatul misterios cu care se saruta Elena Udrea

Valentin si Elena Udrea s-au intalnit prima oara in 2013, dar cei doi nu au dat nimic de banuit, scrie cancan. ro. De fapt, la putin timp dupa ce divortase de Dorin Cocos, politiciana s-a intersectat cu Valentin, la.

Elena Udrea are un iubit. Cum arata noul barbat din viata ei

Deputata Elena Udrea a fost surprinsa de paparazzi cu un iubit, Valentin, pe terasa unui restaurant de lux din parcul Herastrau.

Elena Udrea, PRIMA declaratie despre iubitul ei: Sunt o persoana care crede in dragoste

In urma cu putin timp, Elena Udrea a facut primele declaratii despre idila pe care o traieste de ceva timp. Blonda a spus pentru cancan. ro ca dupa doi ani de la divort se bucura ca are langa ea un asemenea.

Elena Udrea iubeste din nou! Iata pe cine!

Elena Udrea iubeste din nou. Eliberata din arest, fosta sotia a lui Dorin Cocos si-a refacut viata amoroasa alaturi de un tanar brunet cu care a fost zarita de paparazzi la un restaurant sarbatorind si impartind gesturi tandre. Iata despre cine este vorba.

Elena Udrea, despre NERIDICAREA imunitatii lui Ponta: Important e ce partid ai in spate

Elena Udrea, fostul lider al PMP a declarat, referitor la faptul ca in cazul ei s-a incunviintat ridicarea imunitatii si in cazul premierului Victor Ponta nu, ca este foarte important ce partid ai in spate.

Elena Udrea, despre ridicarea imunitatii: Acum este foarte important ce partid ai in spate si nu ce acuzatii ti se aduc (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat vineri la Sectia de Politie 2, asa cum era obligata fiind in control judiciar,informeaza B1 TV. intrebata de jurnalisti de ce in cazul ei s-a incuviintat ridicarea imunitatii si.

Elena Udrea, despre Sebastian Ghita: Daca va fi slugarnic, va scapa

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a declarat ca optiunea ca daca va fi slugarnic, va scapa, este putin tardiva. Decide cum se va apara mai departe, are instrumente .

Elena Udrea, despre Sebastian Ghita: A crezut ca daca va alege sa fie slugarnic va scapa

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a declarat ca optiunea ca daca va fi slugarnic, va scapa, este putin tardiva. Decide cum se va apara mai departe, are instrumente.

Cum vede Elena Udrea numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia spionilor

Elena Udrea a vorbit si despre nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru functia de director la Serviciului Roman de Informatii. in opinia sa, cuplul Iohannis-Oprea este actuala putere politica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )