Libnet.ro
UNICEF

17:00

Elena Udrea, din nou la DNA: Fostul ministru, audiat in dosarul Hidroelectrica (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, din nou la DNA: Fostul ministru, audiat in dosarul Hidroelectrica (VIDEO)

Elena Udrea a fost chemata vineri la sediul DNA pentru a fi audiata intr-un caz de coruptie. Udrea a dat explicatii in dosarul Hidroelectrica. Fostul ministru a declarat ca a fost ch. continuă pe B1

Elena Udrea scapa de controlul judiciar

Fostul ministru Elena Udrea scapa de controlul judiciar si poate parasi tara, conform unei decizii definitive a instantei supreme, cauza in care este cercetata alaturi de Ioana Basescu fiind ultima in care avea masura preventiva.

Elena Udrea, audiata la DNA

Fostul deputat Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiata de procurori intr-un dosar de coruptie.

Elena Udrea, audiata la DNA intr-un dosar de coruptie

Fostul deputat Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiata de procurori intr-un dosar de coruptie, informeaza Agerpres.

UPDATE Elena Udrea, audiata la DNA intr-un dosar de coruptie

Fostul deputat Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiata intr-un caz de coruptie, precizand ca a fost chemata in dosarul care a fost in instrumentare la procurorul Mihaiela Moraru Iorga, transmite Agerpres.

Elena Udrea: Maine, o sa fiu prezenta la DNA pentru o declaratie intr-un dosar mai vechi

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, ca in interiorul DNA se fac in continuare presiuni in dosarele in care este acuzata.

Elena Udrea face acuzatii dure: Se fac presiuni in continuare la DNA referitor la mine

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, ca in interiorul DNA se fac in continuare presiuni in dosarele in care este acuzata. Se fac presiuni in continuare la DNA referitor.

Elena Udrea, audiata in dosarul campaniei din 2009: Acuzatiile sunt aberante(VIDEO)

Elena Udrea a mers joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. in fata jurnalistilor, fostul ministru a.

Elena Udrea: Cred ca astazi se ridica definitiv controlul judiciar

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se va discuta o contestatie a procurorilor privind controlul judiciar in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009.

Elena Udrea contesta controlul judiciar din dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009 -VIDEO

Saptamana de foc pentru Elena Udrea. Astazi fostul ministru al Dezvoltarii spera sa scape de controlul judiciar din dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Udrea se plange ca.

Elena Udrea a ajuns la DNA pentru a da explicatii in dosarul Hidroelectrica-VIDEO

Elena Udrea a ajuns in urma cu putin timp la DNA pentru a da declaratii in dosarul Hidroelectrica. Asta dupa ce la ultima audiere i-au fost restranse acuzatiile in acest caz, scapand de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )