Libnet.ro
UNICEF

10:00

UPDATE Dosarul Gala Bute: DNA cere prelungirea arestarii preventive pentru Elena Udrea

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dosarul Gala Bute: DNA cere prelungirea arestarii preventive pentru Elena Udrea

Procurorii DNA le-au solicitat vineri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. UPDATE Cererea se va judeca luni. In acelasi dosar, DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati, respectiv Rudel Obreja si Tudor Breazu arest preventiv), Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia arest la domiciliu). continuă pe Hotnews

DNA cere prelungirea arestului pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. Au renuntat la masuri in dosarul Microsoft

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie cer prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. in dosarul Microsoft, deputata a scapat de masura arestului la domiciliu, in dosarul Microsoft, intrucat procurorii nu au mai cerut prelungirea arestului la domiciliu, informeaza B1 Tv.

DNA cere prelungirea arestului preventiv pentru Udrea in dosarul Gala Bute, la scurt timp dupa ce masurile preventive din Microsoft au fost eliminate

Oveste buna si una proasta pentru Elena Udrea. DNAcere prelungirea arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Masura urma sa expire pe data de 26 martie. Cererea vine la scurt timpa dupa ce procurorii.

DNA cere prelungirea arestului preventiv pentru Elena Udrea

Elena Udrea a scapat de arestarea la domiciliu din dosarul Microsoft, dar procurorii au cerut azi prelungirea mandatului de arestare in dosarul Gala Bute. in cazul acuzatiilor din dosarul Microsoft, DNA nu a mai.

Elena Udrea se va confrunta cu denuntatorii din dosarul Gala Bute

Elena Udrea urmeaza sa se intalneasca, la ora 10:00, cu cei care au denuntat-o in dosarul Gala Bute. Procurorii au admis cererea fostului ministru, a anuntat presedinta organizatiei de femei din PMP, Ruxandra.

Elena Udrea se va confrunta cu denuntatorii din dosarul Gala Bute. Avocat: Este vorba despre Ana Maria Topoliceanu, Stefan Lungu si altii (VIDEO)

UPDATE: Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca denuntatorii cu care Udrea va fi confruntata sunt: Ana Maria Topoliceanu, Stefan Lungu, Gheorghe Adrian si Stefan Nastasia. Elena Udrea urmeaza sa se.

DNA cere arestarea deputatului PNL Nicolescu

ACTUALIZARE 11:40 Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general referatul cauzei in care este cercetat deputatul PNL Theodor- Catalin Nicolescu, in vederea sesizarii Camerei Deputatilor, pentru formularea cererii de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a fostului membru ANRP. * Bani si actiuni FP - mita pe care o cerea deputatul PNL Theodor Nicolescu.

Deputatul Theodor Nicolescu, arestare.DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea parlamentarului PNL

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere Camerei Deputatilor aviz pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL Theodor Catalin Nicolescu, acesta fiind suspectat de luare de mita si abuz in serviciu in noul dosar deschis de anchetatori privind despagubiri ilegale acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP).

DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov. Fostul ministru, acuzat ca ar fi primit 2 milioane de euro mita

DNA cere aviz de la Senat pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in.

DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov

DNA cere aviz de la Senat pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri,.

FOTO. Elena Udrea acuza DNA ca a trunchiat confruntarea dintre ea si denuntatori

La doar cateva ore dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au trimis la instanta Curtii Supreme referetul in care propune prelungirea arestarii Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, echipa de comunicare a fostului ministru al Dezvoltarii a posta un mesaj in care spune ca referatul DNA contine trunchieri ale declaratiilor facute la confruntarile de joi de la sediul central al DNA dintre Udrea si denutatorii sai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )