Libnet.ro
UNICEF

11:30

Elena Udrea, la iesirea din sediul DNA: Nu merg in Parlament astazi, dar voi fi prezenta in plen (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, la iesirea din sediul DNA: Nu merg in Parlament astazi, dar voi fi prezenta in plen (VIDEO)

Elena Udrea a terminat de formulat denuntul impotriva generalului SRI Florian Coldea, dupa mai multe de audieri la Directia Nationala Anticoruptie. La iesirea din sediul DNA, Elena Udrea le-a spus. continuă pe B1

Sebastian Ghita, la iesirea din sediul DNA: A inceput urmarirea penala pe numele meu. Nu am voie sa ma intalnesc cu domnii Cosma (VIDEO)

Sebastian Ghita a iesit din sediul DNA Ploiesti, acolo unde a fost audiat. La iesire, deputatul a declarat ca le-a spus procurorilor natura relatiei sale cu Cristian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta,.

Elena Udrea, scoasa din arest. A fost dusa ACUM in fata magistratilor

UPDATE: Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru judecarea contestatiei sale la masura arestului preventiv. Udrea a fost adusa la instanta suprema, cu.

Prima noapte de lux, dupa sase petrecute in celula. Elena Udrea, eliberata din inchisoare. Ce va face astazi

Elena Udrea a petrecut prima noapte acasa, dupa ce a fost eliberata din Arestul Capitalei. Magistratii au hotarat ca, dupa o saptamana in celula, fostul ministru al Dezvoltarii sa ramana in arest la.

Elena Udrea a ajuns la DNA pentru audieri: imi voi sustine denuntul impotriva domnului Coldea (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, declarand ca isi va sustine denuntul impotriva sefului interimar al SRI, Florian Coldea. Elena Udrea a fost eliberata, marti seara, din .

Elena Udrea pe Facebook: Noua cerere DNA pentru arestarea preventiva este un exces

Elena Udrea scrie pe pagina sa de Facebook, intr-un mesaj semnat de echipa de comunicare a sa, ca noua cerere formulata de DNA catre Parlament pentru arestarea preventiva reprezinta un exces. Avem de-a face cu o situatie fara precedent in istoria juridica a Romaniei ca, pe numele aceleiasi persoane, sa se ceara atatea mandate de arestare, afirma ea, acuzand faptul ca astfel se pune presiune pe completul de judecata de la Inalta Curte.

Elena Udrea, citata maine la DNA in dosarul Microsoft

Elena Udrea este citata maine la DNA in dosarul Microsoft. Aceasta a parasit, cu putin timp in urma, Arestul central al Politiei Capitalei. Elena Udrea a declarat, marti seara, ca nu ar vrea sa spuna.

VIDEO. UPDATE. iCCJ: Elena Udrea iese din arestul Politiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca, marti, contestatia Elenei Udrea impotriva masurii de arestare preventiva pentru 30 de zile, in dosarul Microsoft.

Ce a declarat Elena Udrea la iesirea din arest

Elena Udrea a parasit, marti seara, in jurul orei 20. 20, arestul Politiei, dupa ce iCCJ a dispus arestarea la domiciliu a deputatei.

Elena Udrea, la iesirea din sala de judecata: Va pup, va astept vineri (VIDEO)

Va pup, va astept vineri, a declarat Elena Udrea la iesirea din sala de judecata. Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat contestatia la.

Elena Udrea, iesind din sala de judecata: Va pup, va astept vineri

Va pup, va astept vineri, a declarat Elena Udrea la iesirea din sala de judecata. Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca contestatia la.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )