Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO. UPDATE. iCCJ: Elena Udrea iese din arestul Politiei

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE. iCCJ: Elena Udrea iese din arestul Politiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca, marti, contestatia Elenei Udrea impotriva masurii de arestare preventiva pentru 30 de zile, in dosarul Microsoft. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, scoasa din arest. A fost dusa ACUM in fata magistratilor

UPDATE: Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru judecarea contestatiei sale la masura arestului preventiv. Udrea a fost adusa la instanta suprema, cu.

VIDEO Inalta Curte: Elena Udrea, in arest la domiciliu

Inalta Curte pentru Casatie si Justitie ICCJ) a inlocuit marti masura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu in cazul deputatului Elena Udrea, decizia fiind definitiva, informeaza Agerpres. Elena Udrea a primit miercurea trecuta mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500. 000 de euro, precum si pentru spalare de bani. Ora 20:15 Elena Udrea a fost eliberata din Arestul Politiei Capitalei.

Elena Udrea, iesind din sala de judecata: Va pup, va astept vineri

Va pup, va astept vineri, a declarat Elena Udrea la iesirea din sala de judecata. Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca contestatia la.

Ce a declarat Elena Udrea la iesirea din arest

Elena Udrea a parasit, marti seara, in jurul orei 20. 20, arestul Politiei, dupa ce iCCJ a dispus arestarea la domiciliu a deputatei.

Cum rezista Elena Udrea in AREST

Elena Udrea rezista bine in arestul Politiei, spune avocatul acesteia, Marius Striblea, care adauga ca motivul este acela ca ea stie ca procurorii nu au dovezi pentru acuzatiile aduse. Daca iti.

Elena Udrea, la iesirea din sala de judecata: Va pup, va astept vineri (VIDEO)

Va pup, va astept vineri, a declarat Elena Udrea la iesirea din sala de judecata. Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat contestatia la.

Elena Udrea, la iCCJ, unde se judeca contestatia la masura arestarii preventive in dosarul Microsoft (VIDEO)

UPDATE 09:45:Elena Udrea a parasit sala de judecata si urmeaza sa fie dusa inapoi in arestul Politiei Capitalei. Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie,.

Elena Udrea va fi eliberata: iCCJ a decis inlocuirea masurii cu arestul la domiciliu. Avocat: Va cere voie procurorilor sa participe la sedinta din Parlament (VIDEO)

Judecatorii iCCJ au decis, marti, ca masura arestului preventiv sa fie inlocuita cu masura arestului la domiciliu in cazul Elenei Udrea. Elena Udrea are interdictie sa iasa din casa fara voia.

Sedinta magistratilor s-a iNCHEIAT. Udrea afla in scurt timp daca iese din arest

UPDATE: Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru judecarea contestatiei sale la masura arestului preventiv. Udrea a fost adusa la instanta suprema, cu.

Elena Udrea, pusa sub arest la domiciliu

ACTUALIZARE 21:24 Udrea, citata la DNA pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul impotriva lui Coldea Elena Udrea este citata la DNA, maine, la ora ora 9:30, pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva sefului SRI Florian Coldea, a anuntat avocatul ei, Marius Striblea, potrivit surselor din presa. Anuntul a fost facut dupa iesirea Elenei Udrea din arest. * Udrea, la iesirea din arest: Probabil ca voi merge maine in Parlament ----------- Elena Udrea a fost plasata in arest la domiciliu, potrivit deciziei definitive a inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), care a judecat contestatia deputatei la arestarea preventiva dispusa in 11 februarie in dosarul Microsoft, potrivit surselor judiciare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )