Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elena Udrea, inca un mesaj din spatele gratiilor. Pe cine acuza

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, inca un mesaj din spatele gratiilor. Pe cine acuza

In mesajul postat pe contul sau de Facebook se mai spune ca adevarul gol-golut este ca, in dosarul Microsoft, acuzatia care mi se aduce se reduce la faptul ca am fost sotia lui Dorin Cocos si se presupune ca as fi stiut ce facea acesta. continuă pe România Liberă

VIDEO FOTO. Elena Udrea, inca un mesaj din spatele gratiilor. Pe cine acuza

In mesajul postat pe contul sau de Facebook se mai spune ca adevarul gol-golut este ca, in dosarul Microsoft, acuzatia care mi se aduce se reduce la faptul ca am fost sotia lui Dorin Cocos si se presupune ca as fi stiut ce facea acesta.

Elena Udrea arata cu degetul din spatele gratiilor: oamenilor politici le tremura genunchii

Elena Udrea vorbeste din nou pe Facebook. Fosta sefa a PMP se declara dezamagita de votul pe care parlamentarii l-au dat azi impotriva inceperii urmaririi penale a lui Varujan Vosganian. Chiar daca atunci.

Elena Udrea, nou mesaj pe Facebook: Am incredere ca, la apel, se va ridica masura arestului preventiv

Elena Udrea, aflata in arest preventiv, a postat joi un nou mesaj pe Facebook, in care afirma ca isteria acuzatilor la adresa sa, rostogolite prin presa de procurori DNA, trebuie sa inceteze, pentru ca, sustine ea, ajungem intr-o fundatura logica - procurorii lanseaza acuzatiile, inflameaza presa si, apoi, impotriva mea se iau masuri ca urmare a presiunii publice asta este motivatia judecatorilor).

Elena Udrea, primul mesaj dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului. Am incredere ca masura va fi ridicata, probabil luni

Elena Udrea a transmis un prim mesaj, miercuri seara, dupa ce iCCJ a decis arestarea sa pentru 30 de zile in dosarul Microsoft. Nu poti pune catuse adevarului! Dupa acest lucru ma ghidez in aceasta .

Gestul SURPRINZATOR facut de Elena Udrea, la iesirea din sectia de Politie: Eu nu sunt dezamagita, in general, in viata

Cu zambetul pe buze chiar daca un pic mai crispat), Elena Udrea a mers in aceasta dimineata la sediul Politiei, ca regula a controlului judiciar. Chiar daca este acuzata de lucruri foarte grave, se pare ca.

Elena Udrea a ajuns la iCCJ si a repetat gestul controversat din Parlament inainte de intrarea in sediul institutiei

Elena Udrea a ajuns miercuri la inalta curte de casatie si Justitie in jurul orei 13. 35, unde se va decide daca va fi arestata preventiv pentru 30 de zile. Elena Udrea a coborat din duba avand catusele la.

Elena Udrea a ajuns incatusata la iCCJ, unde a repetat gestul controversat din Parlament cu degetul la nas (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie in jurul orei 13. 35, unde se va decide daca va fi arestata preventiv pentru 30 de zile. Elena Udrea a coborat din duba avand catusele la.

Elena Udrea a repetat, la iCCJ, gestul controversat din Parlament cu degetul la nas (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie in jurul orei 13. 35, unde se va decide daca va fi arestata preventiv pentru 30 de zile. Elena Udrea a coborat din duba avand catusele la.

VIDEO Elena Udrea a facut din nou semnul controversat cu degetul aratator la nas

Elena Udrea a facut miercuri din nou semnul controversat cu degetul la nara dreapta dupa ce a fost scoasa din arestul Politiei si dusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Udrea a fost adusa incatusata la sediul ICCJ. Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore de procurorii DNA si pusa sub acuzare intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft pentru doua fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani.

Elena Udrea, sange de vipera. Calmul perfid al blondei de la Cotroceni a batut vaicareala baronilor penali in catuse

Multi dintre politicienii romani ajunsi in situatia iminenta de a fi arestati au cedat nervos sau au recurs la gesturi care i-au umplut de penibil. Spre comparatie, Elena Udrea a iesit din arest fluturand catusele cu un zambet sarcastic. Bloggerii Adevarul incearca descifreze dedesubturile calmului de gheata al blondei de la Cotroceni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )