Libnet.ro
UNICEF

21:30

Elena Udrea, nou mesaj pe Facebook: Am incredere ca, la apel, se va ridica masura arestului preventiv

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea, nou mesaj pe Facebook: Am incredere ca, la apel, se va ridica masura arestului preventiv

Elena Udrea, aflata in arest preventiv, a postat joi un nou mesaj pe Facebook, in care afirma ca isteria acuzatilor la adresa sa, rostogolite prin presa de procurori DNA, trebuie sa inceteze, pentru ca, sustine ea, ajungem intr-o fundatura logica - procurorii lanseaza acuzatiile, inflameaza presa si, apoi, impotriva mea se iau masuri ca urmare a presiunii publice asta este motivatia judecatorilor). continuă pe Hotnews

Elena Udrea, primul mesaj dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului. Am incredere ca masura va fi ridicata, probabil luni

Elena Udrea a transmis un prim mesaj, miercuri seara, dupa ce iCCJ a decis arestarea sa pentru 30 de zile in dosarul Microsoft. Nu poti pune catuse adevarului! Dupa acest lucru ma ghidez in aceasta .

Elena Udrea, noua postare pe Facebook: in dosarul Microsoft mi se aduce acuzatia ca am fost sotia lui Dorin Cocos. Am incredere ca se va ridica masura arestului

Elena Udrea a reiterat, joi, prin intermediul paginii de Facebook, faptul ca are incredere ca, la apel, masura arestului preventiv va fi ridicata. Aceasta mai spune ca singura acuzatie care i se aduce in dosarul.

Elena Udrea, pe Facebook: Am incredere ca, in urma apelului, masura arestului preventiv va fi ridicata

Elena Udrea a transmis un mesaj pe Facebook, dupa decizia ICCJ de miercuri seara, cand s-a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, prin care spune ca are incredere ca, in urma apelului, aceasta masura va fi ridicata, probabil, luni.

Elena Udrea: Nu poti pune catuse adevarului! Am incredere ca, in urma apelului, masura arestului preventiv va fi ridicata

Deputatul Elena Udrea a transmis miercuri seara un mesaj pe contul sau de Facebook, in urma dupa decizia iCCJ in care s-a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, in care fostul ministru sustine ca are incredere ca, in urma apelului, aceasta masura va fi ridicata, subliniind ca nu poti pune catuse adevarului.

Dincolo de peretii de la arestul Politiei, Elena Udrea transmite un nou mesaj

Elena Udrea spune ca va continua sa comunice cu opinia publica prin mesaje ce vor fi postate pe pagina sa de Facebook de catre unul dintre avocati. Udrea si-a exprimat speranta ca saptamana viitoare.

Elena Udrea, mesaj pe Facebook dupa arestare: Am o veste rea si una buna dupa decizia ICCJ

Elena Udrea, a postat, miercuri seara, pe pagina de Facebook, un mesaj referitor la decizia judecatorilor ICCJ de a o aresta preventiv pentru 30 zile.

Oreste Teodorescu, mesaj INCREDIBIL pentru Elena Udrea: Ati fost tare. Sa va ganditi la toate

Oreste Teodorescu a transmis pe Facebook un mesaj pentru Elena Udrea, imediat dupa ce deputatii au aprobat cererile DNA de arestare si de incepere a urmaririi penale. Oreste i-a dedicat Elenei Udrea melodia Kalinka.

Elena Udrea, inca un mesaj din spatele gratiilor. Pe cine acuza

In mesajul postat pe contul sau de Facebook se mai spune ca adevarul gol-golut este ca, in dosarul Microsoft, acuzatia care mi se aduce se reduce la faptul ca am fost sotia lui Dorin Cocos si se presupune ca as fi stiut ce facea acesta.

VIDEO FOTO. Elena Udrea, inca un mesaj din spatele gratiilor. Pe cine acuza

In mesajul postat pe contul sau de Facebook se mai spune ca adevarul gol-golut este ca, in dosarul Microsoft, acuzatia care mi se aduce se reduce la faptul ca am fost sotia lui Dorin Cocos si se presupune ca as fi stiut ce facea acesta.

Elena Udrea: Nu am pretins niciodata nimic nimanui, nu am primit o centima de la nimeni

Elena Udrea afirma, intr-un mesaj postat pe Facebook in noaptea de miercuri spre joi, putin dupa miezul noptii, ca nu a primit niciodata mita si se declara nemultumita de faptul ca este condamnata la televizor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )