Libnet.ro
UNICEF

16:16

Elena Udrea, sange de vipera. Calmul perfid al blondei de la Cotroceni a batut vaicareala baronilor penali in catuse

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, sange de vipera. Calmul perfid al blondei de la Cotroceni a batut vaicareala baronilor penali in catuse

Multi dintre politicienii romani ajunsi in situatia iminenta de a fi arestati au cedat nervos sau au recurs la gesturi care i-au umplut de penibil. Spre comparatie, Elena Udrea a iesit din arest fluturand catusele cu un zambet sarcastic. Bloggerii Adevarul incearca descifreze dedesubturile calmului de gheata al blondei de la Cotroceni. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, calatoria initiatica de la PLESCOI, la Cotroceni

Elena Udrea a crescut in politica si afacerile din Romania intr-un an cat altii in sapte. E drept a avut si un protector pe masura, in persoana lui Traian Basescu. Venita din Plescoi, Udrea a urcat pe.

Traian Basescu: Chiar Elena Udrea mi-a semnalat probleme grave la ANRP

ACTUALIZARE 12:25 Printre cei care au semnalat probleme grave la ANRP a fost si Elena Udrea, a spus fostul presedinte Traian Basescu, care a declarat ca era informat din mai multe surse, mai ales de la departamentul Relatii Publice. Potrivit domniei sale, la Relatii Publice erau trimise numeroase sesizari ale cetatenilor, printre care si unele cu privire la retrocedari ilegale. Basescu a mentionat ca rezultatul acelor reclamatii a fost ca, la circa sase luni, s-a produs prima punere sub acuzare in dosarul ANRP, a fostului vicepresedinte al institutiei, Remus Baciu. * Basescu, despre acuzatiile Elenei Udrea la adresa generalului Coldea: Stiam, dar nu aveam posibilitatea sa verific * Nu am plecat cu dosare secrete de la Cotroceni * Basescu: Apreciez delicatetea Elenei Udrea de a nu fi in sala * Basescu: Era obligatoriu sa ies public si sa imi apar mandatul .

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Vezi video in articol. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, aseara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft, urmand ca astazi sa se judece propunerea de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft. Elena Udrea a parasit in catuse sediul DNA. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta. Cand a ajuns la arest, Elena Udrea nu mai avea catusele la maini.

UPDATE. Elena Udrea la iesirea de la DNA: Poti pune catuse Elenei Udrea dar nu poti pune catuse adevarului

UPDATE:Elena Udrea NUavea catuse la maini cand a ajuns la arestul Politiei Capitalei. ---UPDATE: Elena Udrea a iesit inconjurata de mai multi politisti din sediul DNA. Udrea va fi dusa in arestul.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

UPDATE. ELENA UDREA a fost RETINUTA de DNA pentru 24 de ore

UPDATE: Elena Udrea a fost retinuta de DNA, in urma cu putin timp. Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore. Este vorba despre dosarul disjuns, Microsoft, si este vorba de retinere pentru 24 de.

UPDATE Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru 24 de ore

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat un avocat al fostului ministru. Elena Udrea a fost retinuta intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft, pentru doua presupuse fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani, a declarat mati seara avocatul acesteia, Marius Sebastian Striblea. UPDATE Ora 22:50 Elena Udrea a parasit, zambind, sediul DNA insotita de politisti si in imbulzelile ziaristilor si cameramanilor, pentru a fi dusa in arest. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta, la intrebarile ziaristilor.

Elena Udrea, audiata de Comisia Juridica de la 16.30. Surse: Udrea se va prezenta in fata colegilor juristi

Deputatii juristi se intalnesc astazi pentru a discuta despre cererile formulate de procurorii anticoruptie privind inceperea urmaririi penale si arestarea deputatului Elena Udrea, atat in dosarul Microsoft, cat si in Gala Bute. Potrivit unor surse politice, Elena Udrea se va prezenta la Comisia Juridica pentru a-si sustine cauza.

Elena Udrea, audiata de Comisia Juridica. Udrea: De ce nu s-a cerut arestarea mea pana acum, pentru ca denunturile existau deja la dosar?

Deputatii juristi se intalnesc astazi pentru a discuta despre cererile formulate de procurorii anticoruptie privind inceperea urmaririi penale si arestarea deputatului Elena Udrea, atat in dosarul Microsoft, cat si in Gala Bute. Potrivit unor surse politice, Elena Udrea se va prezenta la Comisia Juridica pentru a-si sustine cauza.

Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Elena Udrea a primit miercuri mandat de arestare pentru 30 de zile, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Anuntul a fost facut de avocatul Elenei Udrea, la iesirea din sediul instantei supreme. Potrivit acestuia, mandatul de arestare a fost emis in dosarul Microsoft, in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Elena Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul Politiei Capitalei. Avocatul Elenei Udrea a anuntat ca va contesta decizia de arestare preventiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )