Libnet.ro
UNICEF

19:31

Elena Udrea nu se inscrie in cursa PDL pentru prezidentiale: Daca eu as fi condus PDL, dreapta era unificata

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea nu se inscrie in cursa PDL pentru prezidentiale: Daca eu as fi condus PDL, dreapta era unificata

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, pentru agentia Mediafax, ca nu se va inscrie in competitia interna a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale si a aratat ca, daca ea ar fi condus PDL, astazi dreapta era unificata si avea un singur candidat. continuă pe Hotnews

Udrea nu intra in cursa pentru prezidentiale: Daca as fi condus PDL, dreapta avea un singur candidat

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, ca nu se va inscrie in competitia interna a PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale si a aratat ca, daca ea ar fi condus PDL, astazi dreapta.

Udrea nu se inscrie pe listele PDL pentru alegerile prezidentiale

Deputatul PDL Elena Udrea a anuntat vineri ca nu se va inscrie in competitia interna a PDL pentru nominalizarea candidatului la alegerile prezidentiale, precizand totodata ca dreapta ar fi fost unificata si ar fi avut candidat unic daca ea era in fruntea partidului.

Emil Boc a anuntat ca nu se inscrie in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat, miercuri, ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidentiale si a spus ca solutia pentru ca formatiunile de dreapta sa.

Catalin Predoiu, la Digi 24: Ma inscriu in cursa interna a PDL pentru prezidentiale. Blaga afla acum, de la televizor

Catalin Predoiu a anuntat, joi seara, in emisiunea Impartial de pe Digi24, ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014. Cred ca pot sa ofer solutii pentru Romania, m-am saturat sa vad aceasta tara tarata inapoi de incompetenta, a declarat vicepresedintele PDL.

Boc: Nu ma inscriu in competitia interna din PDL pentru prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a declarat, astazi, ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidentiale.

Emil Boc nu se inscrie in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Fostul presedinte al PDL Emil Boc, actual primar al orasului Cluj Napoca, a anuntat ca nu va intra in cursa interna a partidului pentru a fi nominalizat drept candidat la alegerile prezidentiale din 2014 si sustine ca este nevoie de un singur candidat din partea dreptei, transmite Agerpres.

Emil Boc: Nu ma inscriu in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat, miercuri, ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidentiale si a spus ca solutia pentru ca formatiunile de dreapta sa castige alegerile in 2014 este sa aiba un.

Udrea nu intra in competitia pentru prezidentiabilul PDL. Nici o femeie nu se inghesuie in cursa pentru Cotroceni

Deputatul PDL Elena Udrea a anuntat vineri ca nu se va inscrie in competitia interna a PDL pentru nominalizarea candidatului la alegerile prezidentiale. Udrea a subliniat ca, daca ar fi fost in fruntea partidului, dreapta ar fi fost unificata si ar fi avut un candidat unic.

Predoiu se inscrie in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la prezidentiale

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, a anuntat, ieri seara, la un post de televiziune, ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014.

Catalin Predoiu se inscrie in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a anuntat, joi seara, ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la alegerile prezidentiale din 2014, relateaza Mediafax. Maine n. r. vineri).

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )