Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dincolo de peretii de la arestul Politiei, Elena Udrea transmite un nou mesaj

Antena3 Antena3,
Dincolo de peretii de la arestul Politiei, Elena Udrea transmite un nou mesaj

Elena Udrea spune ca va continua sa comunice cu opinia publica prin mesaje ce vor fi postate pe pagina sa de Facebook de catre unul dintre avocati. Udrea si-a exprimat speranta ca saptamana viitoare. continuă pe Antena3

VIDEO Elena Udrea a facut din nou semnul controversat cu degetul aratator la nas

Elena Udrea a facut miercuri din nou semnul controversat cu degetul la nara dreapta dupa ce a fost scoasa din arestul Politiei si dusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Udrea a fost adusa incatusata la sediul ICCJ. Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore de procurorii DNA si pusa sub acuzare intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft pentru doua fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore: Cum i-au disparut catusele de la sediul DNA pana in arestul Capitalei

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore dupa mai bine de zece ore de audieri, a fost scoasa din sediul DNA cu catuse la maini. Ea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei. Cand a ajuns la aici, Udrea a coborat din masina Politiei fara catuse.

FOTO VIDEO Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore: Cum i-au disparut catusele de la sediul DNA pana in arestul Capitalei

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore dupa mai bine de zece ore de audieri, a fost scoasa din sediul DNA cu catuse la maini. Ea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei. Cand a ajuns la aici, Udrea a coborat din masina Politiei fara catuse.

UPDATE. Elena Udrea la iesirea de la DNA: Poti pune catuse Elenei Udrea dar nu poti pune catuse adevarului

UPDATE:Elena Udrea NUavea catuse la maini cand a ajuns la arestul Politiei Capitalei. ---UPDATE: Elena Udrea a iesit inconjurata de mai multi politisti din sediul DNA. Udrea va fi dusa in arestul.

Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Elena Udrea a primit miercuri mandat de arestare pentru 30 de zile, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Anuntul a fost facut de avocatul Elenei Udrea, la iesirea din sediul instantei supreme. Potrivit acestuia, mandatul de arestare a fost emis in dosarul Microsoft, in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Elena Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul Politiei Capitalei. Avocatul Elenei Udrea a anuntat ca va contesta decizia de arestare preventiva.

Ce se va intampla azi cu Elena Udrea. CLARIFICAREA facuta de procurori. Procesul va incepe la ora 14:00

UPDATE:Elena Udrea va fi dusa la inalta Curte, iar procurorii cer arestarea ei preventiva pentru 31 de zile. Procesul incepe la ora 14:00UPDATE: Elena Udrea si-a petrecut noaptea in arestul Politiei.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft. Elena Udrea va fi dusa in arestul Politiei Capitalei, urmand ca miercuri sa fie prezentata judecatorilor de la instanta suprema cu propunere de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft: cum isi petrece cele 24 de ore in arest

Elena Udrea, retinuta 24 de ore in dosarul Microsoft, si-a petrecut noaptea de marti spre miercuri in arestul Politiei Capitalei, departe de camerele de luat vederi ale jurnalistilor. Fostul ministru al Turismului va fi prezentat miercuri judecatorilor inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunerea de arestare preventiva.

Cum va arata noua casa de LUX pentru Elena Udrea. Nu are mai mult de 12 mp

Pe Elena Udrea o asteapta momente grele in Arestul Politiei. Va sta alaturi de alte trei femei intr-o celula care nu depaseste 12 metri patrati. Diferenta este enorma fata de casa in care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )