Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elena Udrea, noua postare pe Facebook: in dosarul Microsoft mi se aduce acuzatia ca am fost sotia lui Dorin Cocos. Am incredere ca se va ridica masura arestului

B1 B1,
Elena Udrea, noua postare pe Facebook: in dosarul Microsoft mi se aduce acuzatia ca am fost sotia lui Dorin Cocos. Am incredere ca se va ridica masura arestului

Elena Udrea a reiterat, joi, prin intermediul paginii de Facebook, faptul ca are incredere ca, la apel, masura arestului preventiv va fi ridicata. Aceasta mai spune ca singura acuzatie care i se aduce in dosarul. continuă pe B1

Elena Udrea, nou mesaj pe Facebook: Am incredere ca, la apel, se va ridica masura arestului preventiv

Elena Udrea, aflata in arest preventiv, a postat joi un nou mesaj pe Facebook, in care afirma ca isteria acuzatilor la adresa sa, rostogolite prin presa de procurori DNA, trebuie sa inceteze, pentru ca, sustine ea, ajungem intr-o fundatura logica - procurorii lanseaza acuzatiile, inflameaza presa si, apoi, impotriva mea se iau masuri ca urmare a presiunii publice asta este motivatia judecatorilor).

Elena Udrea, mesaj pe Facebook dupa arestare: Am o veste rea si una buna dupa decizia ICCJ

Elena Udrea, a postat, miercuri seara, pe pagina de Facebook, un mesaj referitor la decizia judecatorilor ICCJ de a o aresta preventiv pentru 30 zile.

Udrea, despre implicarea in dosarul Microsoft: Sunt acuzata ca am fost sotia lui Dorin Cocos. Judecatorii sa fie curajosi!

Elena Udrea continua seria postarilor pe Facebook cu un nou text, in care vorbeste despre presupusa ei implicare in dosarul Microsoft.

Elena Udrea, inca un mesaj din spatele gratiilor. Pe cine acuza

In mesajul postat pe contul sau de Facebook se mai spune ca adevarul gol-golut este ca, in dosarul Microsoft, acuzatia care mi se aduce se reduce la faptul ca am fost sotia lui Dorin Cocos si se presupune ca as fi stiut ce facea acesta.

VIDEO FOTO. Elena Udrea, inca un mesaj din spatele gratiilor. Pe cine acuza

In mesajul postat pe contul sau de Facebook se mai spune ca adevarul gol-golut este ca, in dosarul Microsoft, acuzatia care mi se aduce se reduce la faptul ca am fost sotia lui Dorin Cocos si se presupune ca as fi stiut ce facea acesta.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Vezi video in articol. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, aseara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft, urmand ca astazi sa se judece propunerea de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft. Elena Udrea a parasit in catuse sediul DNA. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta. Cand a ajuns la arest, Elena Udrea nu mai avea catusele la maini.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft. Elena Udrea va fi dusa in arestul Politiei Capitalei, urmand ca miercuri sa fie prezentata judecatorilor de la instanta suprema cu propunere de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft, afla azi daca va fi arestata preventiv

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore in Dosarul Microsoft si urmeaza sa fie dusa, astazi, de procurori la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), cu solicitare de emitere a mandatului de arestare preventiva. Procurorii DNA o acuza de trafic de influenta si spalare de bani in dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft. Elena Udrea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul Microsoft si isi va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis cererea procurorilor anticoruptie in acest sens. Decizia magistratilor nu este una definitiva si poate fi atacata. De altfel, avocatii Marius Striblea si Alexandru Chiciu au contestat decizia completului de judecata.

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Avocatul Elenei Udrea a anuntat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )