Libnet.ro
UNICEF

18:00

Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP. Eugen Tomac asigura interimatul

Antena3 Antena3,
Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP. Eugen Tomac asigura interimatul

Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP, informeaza surse din partid citate de Mediafax. Interimatul la conducerea formatiunii va fi asigurat de Eugen Tomac, precizeaza aceleasi surse. continuă pe Antena3

Elena Udrea s-a autosuspendat din Partidul Miscarea Populara

Elena Udrea a decis, joi, sa se autosuspende din PartidulMiscarea Populara PMP), dupa ce a fost pusa sub control judiciar de procurorii anticoruptie, relateazaStiri pe Surse. La putin timp dupa.

Elena Udrea sugereaza ca George Maior a fost demis de presedinte: Iohannis a luat o decizie gresita

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a comentat demisia lui George Maior din fruntea Serviciului Roman de Informatii, prin intermediul unei postari pe pagina de Facebook. Aceasta si-a exprimat.

Gheorghe Bilteanu s-a autosuspendat din Consiliul Reprezentantilor Actionarilor SIF4

SIF Muntenia SIF4) informeaza ca Gheorghe Bilteanu s-a autosuspendat din functia de membru in Consiliul Reprezentantilor Actionarilor societatii, SIF4 inregistrand, ieri solicitarea acestuia.

Elena Udrea la DNA. Reactiile politicienilor. Vlaston, PMP: Udrea s-a retras din fruntea PMP pentru a proteja imaginea partidulului

Elena Udrea la DNA. Vicepresedintele PMP, Stefan Vlaston, sustine ca Elena Udrea s-a retras din fruntea PMP pentru ca banuielile care planau asupra ei, privind implicarea in dosarul Microsoft, sa nu afecteze imaginea partidului.

Elena Udrea, despre MCV: Parlamentul este un Frankenstein politic

Elena Udrea, actualul presedinte al Partidului Miscarea Populara, a scris, pe contul sau de Facebook, ca raportul MCV confirma concluziile majoritatii romanilor care au venit la vot pe 16 noiembrie. Elena Udrea spune ca in actualul parlament este dominat de PSD care este profund anti-democratic si reprezinta o frana in calea Justitiei si a statului de drept.

FOTO. Papahagi, atac dur la Elena Udrea: Simtea ca va fi chemata la DNA. Rolul ei era sa il ajute pe Ponta sa castige presedintia, in schimbul imunitatii

La doar o ora dupa ce Elena Udrea a postat pe contul sau de Facebook ca a fost citata la Directia Nationala Anticoruptie cu mandat de aducere, fostul vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara, Adrian Papahagi a scris, tot pe acelasi site de socializare, ca deputatul PMP stia ca va avea probleme la DNA, si ca sa scape de eventualele probleme a incercat sa il ajute pe Victor Ponta sa ajunga presedinte.

FOTO. Papahagi, atac dur la Elena Udrea: Simtea ca va fi chemata la DNA. Rolul ei era sa il ajute pe Ponta sa castige in schimbul imunitatii

La doar o ora dupa ce Elena Udrea a postat pe contul sau de Facebook ca a fost citata la Directia Nationala Anticoruptie cu mandat de aducere, fostul vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara, Adrian Papahagi a scris, tot pe acelasi site de socializare, ca deputatul PMP stia ca va avea probleme la DNA, si ca sa scape de eventualele probleme a incercat sa il ajute pe Victor Ponta sa ajunga presedinte.

VIDEO Elena Udrea, dusa cu mandat la DNA. Este acuzata de spalare de bani si fals in declaratii de avere in legatura cu banii din dosarul Microsoft/ Udrea, la iesirea de la audieri: Nu puteam sa declar bunurile altei persoane

Elena Udrea a fost adusa joi cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce anuntase pe pagina sa de Facebook ca urmeaza sa fie dusa la DNA. Potrivit unor surse judiciare, DNA o suspecteaza ca a stiut ca sotul sau de la acel moment, Dorin Cocos, ar fi obtinut sume de bani din traficul de influenta realizat in dosarul Microsoft, iar acesti bani ar fi fost fost investiti intr-o firma din care Udrea insasi a incasat dividende. ----------Ora 16. 45: Un comunicat oficial al DNA arata ca procurorii au inceput urmarirea penala fata de Elena Udrea pentru spalare de bani in forma dobandirii/utilizarii de bunuri cunoscand ca provin din infractiuni) si fals in declaratii de avere Comunicatul integral)Ora 16:05 Intr-o interventie telefonica la B1 TV, Elena Udrea a precizat ca procurorii au intrebat-o de ce in declaratia de avere din 2010 nu a declarat un imprumut pe care fostul sau sot Dorin Cocos l-a facut catre o firma a sa in 2009. Ora 15. 55: Elena Udrea a iesit de la audieri, dupa aproape 4 ore si jumatate. Am mai stat, au venit avocatii din dosar. Chiar nu as vrea sa comentez. Eu in declaratia de avere am spus exact cum a fost nu pot sa declar ceva, fie si fostul sot, daca nu imi spune. Cel mai bine ar fi sa il intrebati pe dl Dorin Cocos a spus ea jurnalistilor la plecarea de la sediul DNA. Ora 12. 08: Surse judiciare sustin ca in perioada 2009 - 2013 Elena Udrea a mentionat in declaratia de avere cumpararea mai multor proprietati a caror valoare depaseste veniturile obtinute ca ministru, deputat sau profesor universitar, iar procurorii suspecteaza ca Udrea a folosit veniturile din alte surse - imprumuturi, dividende, asumandu-si raspunderea pentru provenienta acestora. Ora 12. 04: Potrivit unor surse judiciare, Elena Udrea este acuzata de procurori ca nu a mentionat in declaratia sa de avere nimic legat de imprumuturile pe care Dorin Cocos le daduse firmei hoteliere SC Euro Hotels International Co SRL, desi Udrea a declarat ca a primit dividende de la aceasta firma.

VIDEO Elena Udrea, dusa cu mandat la DNA. Este acuzata de de spalare de bani si fals in declaratii de avere in legatura cu banii din dosarul Microsoft

Elena Udrea a fost adusa joi cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce anuntase pe pagina sa de Facebook ca urmeaza sa fie dusa la DNA. ----------Ora 12. 08: Surse judiciare sustin ca in perioada 2009 - 2013 Elena Udrea a mentionat in declaratia de avere cumpararea mai multor proprietati a caror valoare depaseste veniturile obtinute ca ministru, deputat sau profesor universitar, iar procurorii suspecteaza ca Udrea a folosit veniturile din alte surse - imprumuturi, dividende, asumandu-si raspunderea pentru provenienta acestora. Ora 12. 04: Potrivit unor surse judiciare, Elena Udrea este acuzata de procurori ca nu a mentionat in declaratia sa de avere nimic legat de imprumuturile pe care Dorin Cocos le daduse firmei hoteliere SC Euro Hotels International Co SRL, desi Udrea a declarat ca a primit dividende de la aceasta firma. DNA sustine ca imprumuturile date de Cocos sotul lui Udrea la acel moment) mascau de fapt mita de 9 milioane de euro primita de Cocos in dosarul MicrosoftOra 12. 00: Udrea are calitatea de suspect si este acuzata de spalare de bani si fals in declaratii de avereOra 11. 50 In eventualitatea unei cereri de arestare preventiva, este nevoie de aviz de la Parlament. Vacanta parlamentara se incheie pe 1 februarie, deputatii si senatorii vor reveni la munca luni, 2 februarie. Ora 11. 44: Elena Udrea ar fi primit mandatul de aducere in fata casei sale. Fostul ministru ar fi fost de acord sa mearga la DNA. Potrivit surselor HotNews. ro, este vorba de dosarul Microsoft.

Elena Udrea, dusa cu mandat la DNA: Probabil voi fi audiata in dosarul Microsoft

Elena Udrea este adusa la aceasta ora cu mandat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, potrivit anuntului facut chiar de aceasta pe pagina sa de Facebook in urma cu cateva momente. Ea a declarat pentru Realitatea TV ca se afla in masina, in drum spre DNA. Nu se stie deocamdata dosarul in care va fi audiata. 30: Elena Udrea a ajuns la DNA, insotita de un politist. Posibil Microsoft a spus Elena Udrea cand a fost intrebata in ce dosar va fi audiata. 44: Elena Udrea ar fi primit mandatul de aducere in fata casei sale. Fostul ministru ar fi fost de acord sa mearga la DNA. Potrivit surselor HotNews. ro, este vorba de dosarul Microsoft. 50 In eventualitatea unei cereri de arestare preventiva, este nevoie de aviz de la Parlament. Vacanta parlamentara se incheie pe 1 februarie, deputatii si senatorii vor reveni la munca luni, 2 februarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )