Libnet.ro
UNICEF

09:45

Gheorghe Bilteanu s-a autosuspendat din Consiliul Reprezentantilor Actionarilor SIF4

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheorghe Bilteanu s-a autosuspendat din Consiliul Reprezentantilor Actionarilor SIF4

SIF Muntenia SIF4) informeaza ca Gheorghe Bilteanu s-a autosuspendat din functia de membru in Consiliul Reprezentantilor Actionarilor societatii, SIF4 inregistrand, ieri solicitarea acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP. Eugen Tomac asigura interimatul

Elena Udrea s-a autosuspendat din functia de presedinte al PMP, informeaza surse din partid citate de Mediafax. Interimatul la conducerea formatiunii va fi asigurat de Eugen Tomac, precizeaza aceleasi surse.

CEDO: Plecarea Rusiei din Consiliul Europei ar constitui un dezastru politic

Plecarea unei tari ca Rusia din Consiliul Europei ar constitui un dezastru politic, a afirmat, joi, presedintele Curtii Europene pentru Drepturile Omului CEDO), Dean Spielmann, citat de AFP. Un stat membru.

Iulia Timosenko cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Rusia, ca tara agresoare si initiatoare a conflictului din estul Ucrainei, ar trebui exclusa din Consiliul de Securitate al ONU, a declarat fostul premier ucrainean, Iulia Timosenko, si actual lider al.

Timosenko propune excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Rusia, ca tara agresoare si initiatoare a conflictului din estul Ucrainei, ar trebui exclusa din Consiliul de Securitate al ONU, a opinat fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, lidera formatiunii Batkivscina Patria), relateaza postul de televiziune local Inter.

Elena Udrea s-a autosuspendat din Partidul Miscarea Populara

Elena Udrea a decis, joi, sa se autosuspende din PartidulMiscarea Populara PMP), dupa ce a fost pusa sub control judiciar de procurorii anticoruptie, relateazaStiri pe Surse. La putin timp dupa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )