Libnet.ro
UNICEF

20:45

Elena Udrea s-a despartit de iubitul ei. Cine a facut anuntul bomba

Antena3 Antena3,
Elena Udrea s-a despartit de iubitul ei. Cine a facut anuntul bomba

Elena Udrea s-a despartit de iubitul ei, afaceristul Valentin Chifu. Despartirea este surprinzatoare, mai ales ca cei doi au fost filmati in ultimele zile impreuna, in diferite ipostaze, scrie. continuă pe Antena3

Elena Udrea ar putea scapa de controlul judiciar

Elena Udrea merge astazi in fata magistratilor de la Instanta Suprema. Magistratii trebuie sa decida daca accepta cererea de ridicare a masurii controlului judiciar in dosarul Gala Bute. Udrea este acuzata.

Elena Udrea: Epopeea Codului Fiscal este proba demagogiei si ipocriziei politicienilor. La noua runda de negocieri au cazut de acord, fiecare obtinand ceva imagine din modificarile aduse

Elena Udrea a comentat joi, printr-o postare pe Facebook, discutiile de pe scenda politica pe tema Codului Fiscal, precizand ca aceasta epopee este proba demagogiei si ipocriziei.

Elena Udrea, despre marirea salariilor medicilor: O decizie buna, dar cu aceasta solutie punctuala nu se rezolva problemele din sistemul sanitar romanesc

Elena Udrea este de parere ca mjorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25% nu va rezolva problemele stringente ale acesui sector. Fostul ministru sustine ca Guvernul trebuie sa implementeze o Lege a.

Elena Udrea ataca guvernul Ponta: Marirea salariilor medicilor nu rezolva problemele din sistemul sanitar

Elena Udrea gaseste motive sa critice guvernul Ponta si cand il lauda. intr-o postare pe Facebook, deputatul recunoaste ca marirea salariilor medicilor cu 25% este o masura buna, dar spune ca executivul.

Elena Udrea acuza ca exista interese pentru a nu schimba sistemul medical

Fosta minstra a Turismului, Elena Udrea, a comentat, pe Facebook, ca desi este bine ca Executivul mareste salariile medicilor, masura nu este suficienta fara o lege a sanatatii, apreciind ca unii sunt interesati ca sistemul medical sa ramana cum este in prezent.

Elena Udrea vrea sa faca bani lichizi. Ce spun expertii imobiliari despre ultima ei invarteala

Elena Udrea e in foame mare de bani lichizi, a afirmat Adrian Ursu, in Editia Speciala de la Antena 3, unde a prezentat o ancheta jurnalistica condusa de Ionut Cristache despre ultima invarteala a blondei.

Elena Udrea spune ca este UMILITOR sa legalizezi spaga la doctor. Ce acuze aduce Guvernului

Elena Udrea sustine ca de prin Guvern si-au dat seama ca au facut o gafa de proportii, fiindca in acest fel, in viitor, s-ar putea legaliza si spaga in administratia publica.

Elena Udrea nu a scapat de controlul judiciar. Cererea sa a fost amanata

05- Elena Udrea nu a scapat de controlul judiciar, dar acest lucru nu o deranjeaza si spune ca nici nu mai pleaca in vacanta, ca sa se poata ocupa de activitatea parlamentara. Deputatul spune.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea fara nicio masura preventiva, o decizie greu de luat. Instanta s-a recuzat

Curtea Suprema a amanat pronuntarea deciziei privind contestatia depusa de Elena Udrea pentru ridicarea masurii controlului judiciar dispusa in dosarul Gala Bute in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu. La iesirea din sediul instantei, aceasta a mai criticat un pic deciziile luate de membrii guvernului.

Elena Udrea: imi propun sa am cateva initiative legislative in domeniul sanatatii. E umilitor sa legalizezi spaga la medici. Nu asta e solutia

Elena Udrea a declarat marti, la iesirea de la Curtea Suprema, unde trebuia sa se judece contestatia la decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlului judiciar in dosarul Gala Bute, ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )