Libnet.ro
UNICEF

15:01

Elena Udrea, schimbare spectaculoasa de look!

ADPM ADPM,
Elena Udrea, schimbare spectaculoasa de look!

Elena Udrea parca a inflorit dupa divort. A slabit considerabil, are o silueta perfecta si, mai nou, si-a schimbat look-ul: si-a tuns parul si a ales o coafura tip bob. continuă pe ADPM

Elena Udrea ii cere lui Ponta sa-si dea afara purtatorul de cuvant.

Elena Udrea a inceput un atac dur, la adresa lui Victor Ponta, pe pagna sa de Facebook, spunand ca el a introdus golaneala in lupta politica si ca pentru a mai spala imaginea, trebuie sa-l dea afara pe Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului. Mai mult, deputatul PDL Elena Udrea il acuza pe premier ca minte fara sa clipeasca si ii contrazice pe toti oameni care nu sunt de acord cu el. Redam integral mesajul postat de Elena Udrea pe pagina sa de socializare: Opriti golaneala .

Elena Udrea, despre noile taxe: USL strange bani pentru campaniile electorale din 2014 (VIDEO)

Deputatul PDL Elena Udrea a criticat dur noile taxe impuse de guvernul Ponta, aratand ca liderii USL strang bani pentru ca este an electoral. Eu o atata minciuna si atata incompetenta cat e la USL nu am v.

Elena Udrea sare in apararea presedintelui Basescu, atacat de purtatorul de cuvant al Guvernului

Elena Udrea il critica dur pe Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului. intr-o postare pe un site de socializare, deputatul PDL spune ca in tara condusa de Ponta, toti argatii lui Voiculescu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )