Libnet.ro
UNICEF

07:15

Elena Udrea spune ca alianta dintre PNL si PDL a fost facuta pentru a acoperi esecul de la alegeri al liderilor

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea spune ca alianta dintre PNL si PDL a fost facuta pentru a acoperi esecul de la alegeri al liderilor

Elena Udrea a declarat, vineri seara, ca alianta PNL- PDL este un proiect pornit pentru a acoperi esecul de la alegeri al liderilor celor doua partide. S-a raliat dupa aceea si Forta Civica ce a reusit sa ia doar 2%, a declarat Elena Udrea, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Alianta PNL-PDL, un proiect pornit ca sa acopere esecul in alegeri al celor doua partide

Presedintele PMP, Elena Udrea, a afirmat vineri seara, la Ploiesti, ca alianta dintre PNL si PDL este un proiect pornit pentru a acoperi esecul de la alegeri al celor doua partide. E un proiect al.

Politic show: Cum l-a lucrat Iohannis pe Crin prin sondaje; Un ministru de cosmar. Dusa nu rateaza nicio ocazie sa gafeze; Sondaj INSCOP: Fuziunea dintre PNL si PDL ii imparte pe romani in doua tabere

Macovei si Ungureanu, tinuti in afara competitiei. Candidatul desemnat luni de liberali va fi masurat in sondajele de opinie impreuna cu candidatul PDL, Catalin Predoiu, pentru desemnarea unui prezidentiabil al dreptei. Mihai Razvan Ungureanu si Monica Macovei si-au exprimat intentia. Prezidentiabilul Klaus Iohannis: Nu a fost un vot controversial, nu am de gand sa provoc o transare. Klaus Iohannis a descris starea de spirit din cadrul Delegatiei Permanente, unde a fost desemnat prezidentiabilul PNL, afirmand ca votul nu a fost unul controversial.

Elena Udrea a acumulat o avere fabuloasa cat timp a fost favorita lui Basescu. Vezi cati bani are in conturi

Elena Udrea a acumulat o avere fabuloasa cat timp a fost favorita lui Traian Basescu si ministru in cabinetele Boc. Diferentele dintre declaratiile de avere din 2008 si 2014 arata ca Elena Udrea si-a achitat.

Radu Banciu: Ne pregatim de nunta - inmormantare dintre PNL si PDL, unde numai Blaga apare ca tata socru, ceilalti nu par deloc entuziasti (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, congresul de fuziune PNL - PDL, organizat sambata, unde vor lipsi fostii presedinti ai celor doua.

Protocolul ACL PNL-PDL: Candidatul la prezidentiale va avea insemnele celor doua partide

Protocolul Aliantei Crestin Liberale PNL-PDL prevede ca in alegerile prezidentiale candidatul comun va avea insemnele electorale ale celor doua partide, un program electoral comun, alianta fiind condusa paritar.

Adevarul Live, ora 11.00. Vasile Blaga, despre Congresul PNL - PDL si despre candidatul dreptei la prezidentiale

Presedintele PDL, Vasile Blaga, va discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre Congresul de maine, in care se va aproba fuziunea dintre PNL si PDL. De asemenea, liderul PDL va vorbi despre sansele candidatului dreptei la prezidentiale, fie el Klaus Iohannis sau Catalin Predoiu, intr-o confruntare cu Victor Ponta.

Adevarul Live, ora 13.00: despre fuziunea dintre PNL si PDL care ii imparte pe romani in doua tabere

35,4% din romani nu vad cu ochi buni fuziunea intr-un singur partid a PNL si PDL, iar 29,4% considera ca unificarea este o idee buna, arata un sondaj INSCOP Research. Redactorul-sef Adevarul, Dan Marinescu, vorbeste despre rezultatele celui mai recent sondaj cu sociologul Darie Cristea.

Harababura in Consiliul General al Capitalei. Primarul a amanat sedinta, majoritatea PNL-PDL-PPDD a tinut-o fara Oprescu

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a decis anularea sedintei ordinare de Consiliu General, stabilita pentru astazi, cu doar cateva minute inainte de inceperea acesteia, si convocarea ei la data de 30 iulie, cu aceeasi ordine de zi. Consilierii PNL-PDL-PPDD au tinut, totusi sedinta, motivand ca revocarea unei sedinte ordinare nu este prevazuta de Legea administratiei locale.

PMP cere blocarea reducerii CAS. PNL - PDL spune pas

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, i-a cerut presedintelui Traian Basescu, in numele partidului, sa retrimita la Parlament legea privind reducerea CAS. in replica, liderul PDL Vasile Blaga a spus ca noua alianta formata din PNL si PDL a votat in favoarea acestei masuri.

Vasile Blaga: Numele uniunii dintre liberali si democrat-liberali va fi Alianta Crestin Liberala PNL-PDL (VIDEO)

Vasile Blaga a anuntat, marti, numele aliantei dintre partidele PNL si PDL va fi Alianta Crestin Liberala Partidul National LiberalPartidul Democrat Liberal. Am analizat cercetarile sociologice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )