Libnet.ro
UNICEF

07:30

Protocolul ACL PNL-PDL: Candidatul la prezidentiale va avea insemnele celor doua partide

B1 B1,
Protocolul ACL PNL-PDL: Candidatul la prezidentiale va avea insemnele celor doua partide

Protocolul Aliantei Crestin Liberale PNL-PDL prevede ca in alegerile prezidentiale candidatul comun va avea insemnele electorale ale celor doua partide, un program electoral comun, alianta fiind condusa paritar. continuă pe B1

Harababura in Consiliul General al Capitalei. Primarul a amanat sedinta, majoritatea PNL-PDL-PPDD a tinut-o fara Oprescu

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a decis anularea sedintei ordinare de Consiliu General, stabilita pentru astazi, cu doar cateva minute inainte de inceperea acesteia, si convocarea ei la data de 30 iulie, cu aceeasi ordine de zi. Consilierii PNL-PDL-PPDD au tinut, totusi sedinta, motivand ca revocarea unei sedinte ordinare nu este prevazuta de Legea administratiei locale.

PMP cere blocarea reducerii CAS. PNL - PDL spune pas

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, i-a cerut presedintelui Traian Basescu, in numele partidului, sa retrimita la Parlament legea privind reducerea CAS. in replica, liderul PDL Vasile Blaga a spus ca noua alianta formata din PNL si PDL a votat in favoarea acestei masuri.

Vasile Blaga: Numele uniunii dintre liberali si democrat-liberali va fi Alianta Crestin Liberala PNL-PDL (VIDEO)

Vasile Blaga a anuntat, marti, numele aliantei dintre partidele PNL si PDL va fi Alianta Crestin Liberala Partidul National LiberalPartidul Democrat Liberal. Am analizat cercetarile sociologice.

Adevarul Live, sociologul Darie Cristea: Fuziunea PNL - PDL este singura sansa ca dreapta sa propuna un candidat viabil

35,4% din romani nu vad cu ochi buni fuziunea intr-un singur partid a PNL si PDL, iar 29,4% considera ca unificarea este o idee buna, arata un sondaj INSCOP Research. Redactorul-sef Adevarul, Dan Marinescu, si Calin Nicolescu, redactor - sef adevarul. ro, au discutat despre rezultatele celui mai recent sondaj cu sociologul Darie Cristea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )