Libnet.ro
UNICEF

11:45

Elena Udrea: Nu vreau sa mai fiu vanata

Antena3 Antena3,
Elena Udrea: Nu vreau sa mai fiu vanata

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen al dosarului Gala Bute, in care este judecata pentru fapte de coruptie. Do. continuă pe Antena3

Elena Udrea se simte vanata: Fostul ministru al Turismului spune ca s-a saturat sa fie fotografiata peste tot unde se duce (VIDEO)

Elena Udrea cere ca masura controlului judiciar dispusa in cazul sau sa fie ridicata. Fostul ministru al Turismului a explicat ca nu vrea sa plece din tara, ci doar sa beneficieze de intimitate si adauga ca.

Elena Udrea s-a prezentat la inalta Curte de Casatie si Justitie

ACTUALIZARE 12:02 Udrea: As vrea sa nu mai fiu fotografiata non-stop, ma simt vanata Fostul ministru Elena Udrea a declarat marti ca se simte vanata, deoarece este fotografiata non-stop chiar si de oameni obisnuiti, care apoi trimit poze presei.

Zi plina la Instanta Suprema: Elena Udrea, Dorin Cocos si Alina Bica sunt doar cateva dintre persoanele publice care s-au prezentat marti la sediul iCCJ (VIDEO)

Aglomeratie de VIP-uri la inalta Curte de Casatie si Justitie. Rand pe rand, la Instanta Suprema au ajuns fostul ministru al Turismului Elena Udrea, fostul sau sot Dorin Cocos, fosta sefa DIICOT Alina Bica.

Elena Udrea s-a prezentat la inalta Curte de Casatie si Justitie

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen al dosarului Gala Bute, in care este judecata pentru fapte de coruptie.

Elena Udrea cu iubitul la restaurant pe litoral! Cum a aratat blonda

Elena Udrea petrece din ce in ce mai mult timp pe litoral alaturi de iubit. Ea a fost fotografiata la un restaurant de fite din Constanta in timp ce lua masa cu Valentin. imbracata intr-o tinuta fara.

Elena Udrea, fericita alaturi de noul iubit pe litoralul romanesc

Desi aflata sub control judiciar, Elena Udrea este vazuta tot mai des pe litoralul romanesc alaturi de noul sau iubit. Conform ziarului Click, cei doi au fost vazuti in weekend luand masa impreuna la un.

Elena Udrea, din nou in fata instantei: Magistratii iCCJ verifica masurile preventive luate in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a ajuns marti dimineata din nou in fata instantei. Magistratii inaltei Curti verifica masurile preventive dispuse in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. La sosirea la sediul iCCJ, Elena Udrea.

Elena Udrea, decizie spectaculoasa in lumea afacerilor

Dupa ce in 2014 s-au concentrat asupra bazinelor exterioare, investind in zona de agrement in aer liber aproape un milion de euro, cele doua partenere de afaceri care detin Baile Boghis din Salaj, Elena Udrea.

Elena Udrea, regina litoralului. Unde se relaxeaza primii oameni in stat

Elena Udrea este regina litoralului si in acest an. Dupa doua luni petrecute in arest, Udrea a pus accent pe viata sa personala. Paparazzi au surprins-o n repetate randuri la mare alaturi de iubitul sau,.

iCCJ: Elena Udrea, judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute

Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Butein care este judecata pentru fapte de coruptie, potrivit deciziei de marti a judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )