Libnet.ro
UNICEF

17:30

iCCJ: Elena Udrea, judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute

B1 B1,
iCCJ: Elena Udrea, judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute

Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Butein care este judecata pentru fapte de coruptie, potrivit deciziei de marti a judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si. continuă pe B1

Elena Udrea ramane sub control judiciar in dosarul Gala Bute

10 - Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins, marti, cererea de ridicare a masurii.

Udrea ramane sub control judiciar in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 22:00 Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins, marti, cererea de ridicare a masurii preventive. * ACTUALIZARE 12:02 Udrea: As vrea sa nu mai fiu fotografiata non-stop, ma simt vanata.

Primarul din Ploiesti scapa de arest. Iulian Badescu, sub control judiciar

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, aflat in arest preventiv din luna martie, va fi plasat sub control judiciar in dosarul legat de premierea din bugetul local a echipei de fotbal Petrolul Ploiesti,.

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, plasat sub control judiciar: Decizia nu este definitiva

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, va fi plasat sub control judiciar in dosarul legat de premierea din bugetul local a echipei de fotbal Petrolul Ploiesti. Decizia inaltei Curti de Casatie si.

Turcul suspectat de inselaciune prin metoda Accidentul a fost pus sub control judiciar

Adjunctul imamului Bucurestiului, Yldiz Imdat, in varsta de 41 de ani, care slujeste la geamia de la Eroii Revolutiei, este cercetat sub control judiciar dupa ce, luni dupa-amiaza a fost prins in flagrant, la.

Elena Udrea ramane sub control judiciar in dosarul Gala Bute

Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins, marti, cererea de ridicare a masurii preventive.

Nou termen in dosarul Gala Bute: Elena Udrea, ramane sub control judiciar

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen al dosarului Gala Bute, in care este judecata pentru fapte de coruptie.

Turcul suspectat de inselaciune prin metoda Accidentul, pus sub control judiciar

Cetateanul turc prins in flagrant, luni, la Pitesti, in timp ce primea bani de la un barbat pe care incercase sa il insele prin metoda Accidentul, este imam la geamia din cartierul Eroii Revolutiei din Capitala si a fost plasat sub control judiciar.

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar putea fi pus sub control judiciar

Marian Vanghelie este asteptat luni la Tribunalul Bucuresti, unde judecatorii vor lua in discutie prelungirea masurilor preventive. Daca va reusi sa-i induplece pe magistrati, primarul suspendat al Sectorului 5 ar putea sa fie plasat sub control judiciar.

Decizie in cazul celor 8 politisti acuzati ca au musamalizat un accident: Comisarul Marius Maghiari, sub control judiciar, iar ceilalti vor fi cercetati in libertate (VIDEO)

Judecatoria din Sectorul 1 a decis, sambata, dispunearea controlului judiciar pentru Comisarul Marius Maghiari, care ar fi dat cu masina peste o femeie, in urma cu cateva saptamani, si ar fi incercat sa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )