Libnet.ro
UNICEF

15:01

Eleva din Timisoara disparuta in urma cu o saptamana a fost gasita: Era abandonata pe o banca

Adevărul Adevărul,
Eleva din Timisoara disparuta in urma cu o saptamana a fost gasita: Era abandonata pe o banca

Rebeca Sara Cocora, o fata de 14 ani disparuta in urma cu o saptamana, a fost gasita. Anuntul a fost facut de fratele fetei. continuă pe Adevărul

Adolescenta din Timisoara, disparuta de acasa, a fost gasita. Ce a facut timp de o saptamana

Rebeca Cocora, minora de 14 ani din Timisoara care a disparut de acasa in urma cu o saptamana, a fost gasita miercuri. Adolescenta a fost audiata de oamenii legii, care au vrut sa afle ce s-a intamplat.

Cum a fost gasita Rebeca, adolescenta disparuta din Timisoara de o saptamana, si ce le-a spus parintilor cand a ajuns acasa. Toata familia e in stare de soc

Rebeca, adolescenta disparuta de opt zile de acasa, a fost gasita marti noaptea la Lugoj, iar motivul pentru care sustine ca a plecat e halucinant. Ajunsa acasa, ea le-a spus parintilor ca in urma cu o.

Caz dramatic, la Timisoara. O eleva disparuta in urma cu o saptamana este in continuare de negasit

Durere fara margini intr-o familie de timisoreni dupa ce fiica lor in varsta de 14 ani a disparut si este de negasit. Fata a plecat de acasa spunand ca merge la scoala si de atunci nu se mai stie nimic de ea. Oricine poate oferi detalii este rugat sa sune la 112.

Caz dramatic la Timisoara. O eleva disparuta in urma cu o saptamana este in continuare de negasit

Durere fara margini intr-o familie de timisoreni dupa ce fiica lor in varsta de 14 ani a disparut si este de negasit. Fata a plecat de acasa spunand ca merge la scoala si de atunci nu se mai stie nimic despre ea. Oricine poate oferi detalii este rugat sa sune la 112.

Scandal-monstru la un club de fite din Timisoara

O petrecere dintr-un club de fite din Timisoara s-a incheiat cu o bataie generala, informeaza B1 TV. Politistii si jandarmii au fost chemati, duminica dimineata, pentru calmarea spiritelor. Ajunsi in fa.

Un barbat din Timisoara si-a dat foc pe strada, dupa ce s-a certat cu sotia la telefon

Mai multe echipaje de pompieri si politisti, precum si un echipaj SMURD au fost chemate marti in nordul Timisoarei, in cartierul Torontalului, unde un barbat s-a autoincendiat, pe strada. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1885 seconds )