Libnet.ro
UNICEF

13:30

Eleva eliminata abuziv de la prima proba a examenului de bacalaureat. isi uitase castile in buzunar

Antena3 Antena3,
Eleva eliminata abuziv de la prima proba a examenului de bacalaureat. isi uitase castile in buzunar

Georgeta Catana, o eleva a Liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, a fost eliminata de la prima proba a examenului de bacalaureat. Absolventa a fost perchezitionata dupa sustinerea examenului la limba. continuă pe Antena3

FOTO Subiecte usoare la prima proba a examenului de bacalaureat. Ce spun candidatii

Cei aproximativ 2. 400 de candidati care au sustinut astazi prima proba scrisa a examenului de bacalaureat par optimisti in privinta rezultatului pe care il vor obtine la aceasta proba, intrucat spun ca subiectele au fost usoare, atat cele de la filiera filologica, cat si cele de la filiera reala.

BAC 2013. Peste 160.000 de candidati sustin, luni, prima proba scrisa de la bacalaureat, la ...

Examenele scrise de la bacalaureat incep luni cu proba la Limba si literatura romana, la care s-au inscris peste 160. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare, relateaza Mediafax. La prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an s-au inscris pentru sustinerea probei scrise de Limba si literatura romana 162. 338 de candidati. Acestia vor sustine proba de la ora 9. 00, putand intra in sali pana la ora .

Peste 160.000 de candidati sustin, luni, prima proba scrisa de la bacalaureat, la Limba romana.

Examenele scrise de la bacalaureat incep luni cu proba la Limba si literatura romana, la care s-au inscris peste 160. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare, relateaza Mediafax. La prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an s-au inscris pentru sustinerea probei scrise de Limba si literatura romana 162. 338 de candidati. Acestia vor sustine proba de la ora 9. 00, putand intra in sali pana la ora 8. Extragerea .

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / 6 elevi din judetul Teleorman au fost eliminati din sala la prima proba

Prima proba scrisa a examenului de Bacalaureat a creat probleme candidatilor, mai ales celor care au terminat un profil real, deoarece acestia le-au catalogat ca fiind dificile, facand referire, in mod special, la subiectul cu numarul trei. Sase elevi au incercat sa triseze pentru a rezolva aceste subiecte, ei fiind eliminati din examen, dupa ce au fost prinsi cu materiale nepermise asupra lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )