Libnet.ro
UNICEF

10:00

Elevii din Bucuresti revin de luni la scoala, anunta primarul general

Hotnews Hotnews,
 Elevii din Bucuresti revin de luni la scoala, anunta primarul general

Primarul general Gabriela Firea a anuntat vineri ca toate scolile, gradinitele si cresele din Capitala isi vor relua luni activitatea. continuă pe Hotnews

Elevii din Bucuresti revin de luni la scoala, a anuntat Gabriela Firea (VIDEO)

Toate scolile, gradinitele si cresele din Bucuresti isi vor relua activitatea luni, a anuntat Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei. Ea a fost intrebata daca vor fi inchise.

Elevii din Buzau revin miercuri la scoala. Vor fi insa si cateva exceptii

Doar cinci scoli din judet au solicitat deocamdata prelungirea vacantei, celelalte unitati de invatamant buzoiene urmand sa isi primeasca elevii incepand de miercuri. Conducerea ISJ Buzau spune ca, este posibil ca, pana la sfarsitul acestei zile, si alte scoli din mediul rural sa solicite prelungirea suspendarii cursurilor. Informatia va fi actualizata!.

Gabriela Firea anunta ca, de luni, elevii din Capitala se intorc la scoala

Elevii din Capitala se intorc, de luni, la scoala, a anuntat, vineri, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Ea a mai precizat ca, potrivit prognozei meteorologice, nu exista motive pentru ca, scolile, liceele si gradinitele din Bucuresti sa prelungeasca suspendarea cursurilor.

Elevii din Teleorman sunt chemati inapoi la scoala. Cursurile se reiau joi in tot judetul

Elevii din judetul Teleorman se intorc, de joi, la scoala, dupa o vacanta de iarna prelungita cu trei zile, din cauza ninsorii si viscolului.

Elevii din Teleorman nu vor merge la scoala nici miercuri, 11 ianuarie

Elevii teleormaneni vor ramane acasa si miercuri, 11 ianuarie, vacanta de iarna prelungindu-se astfel, din cauza gerului,cu inca o zi.

Universitatea din Bucuresti a decis suspendarea cursurilor pana luni

Conducerea Universitatii din Bucuresti a anuntat suspendarea cursurilor pentru zilele de miercuri, joi, vineri, avand in vedere conditiile meteorologice nefavorabile, potrivit site-ului institutiei de.

Ambasada SUA din Bucuresti si-a redus activitatea din cauza viscolului. Interviurile de acordate a vizei sunt anulate

Ambasada din Bucuresti a Statelor Unite a anuntat ca si-a redus activitatea, miercuri, din cauza viscolului.

Dolarul se indreapta spre cea mai slaba evolutie saptamanala din ultimele doua luni

Dolarul se indreapta vineri spre cea mai slaba evolutie saptamanala din ultimele doua luni, datele sub asteptari referitoare la comertul Chinei adaugandu-se semnelor ca investitorii ar putea isi tempereze entuziasmul de dupa victoria lui Donald Trump la presedintia SUA, informeaza agentia Reuters.

Gabriela Firea recunoaste ca in multe zone din Bucuresti sunt munti de zapada pe marginea drumului |FOTO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca este primul an cand, in Bucuresti, sunt munti de zapada pe marginea drumului, in intersectii si in parcari. Astfel, operatorii de salubritate urmeaza sa o stranga si sa o transporte pe mai multe terenuri. in opinia sa, deszapezirea ar fi mult mai rapida daca Bucurestiul ar avea masini care topesc rapid zapada.

Lista scolilor inchise din cauza zapezii. Ministerul Educatiei anunta ca nu se fac ore joi in 10 judete si in Bucuresti

Cursurile vor fi suspendate total, joi, in zece judete si in Bucuresti si partial in alte cinci judete, anunta Ministerul Educatiei, potrivit situatiei centralizate la ora 15. 00, in timp ce, vineri, scolile vor fi inchise in opt judete si in Capitala, iar, partial, nu se vor face in ore in alte patru judete.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )