Libnet.ro
UNICEF

01:06

Elicopterele SMURD din Galati vor putea interveni si pe teritoriul Republicii Moldova pentru imbunatatirea raspunsurilor in cazurile de urgenta

B1 B1,
Elicopterele SMURD din Galati vor putea interveni si pe teritoriul Republicii Moldova pentru imbunatatirea raspunsurilor in cazurile de urgenta

Ellicopterele SMURD de la Galati vor putea actiona si pe teritoriul Republicii Modova, potrivit unui proiect finantat de UE, cu o valoare de peste sase milioane de euro, a anuntat, joi, ministrul Afacerilor. continuă pe B1

Elicopterele SMURD vor putea interveni si pe teritoriul Republicii Moldova

Elicopterele SMURD de la Galati si Iasi vor putea interveni, pana la sfarsitul anului, si pe teritoriul Republicii Moldova, odata cu finalizarea unui proiect finantat de UE, in valoare de peste sase milioane de euro, a anuntat, joi, ministrul.

Elicopterele SMURD vor putea interveni si pe teritoriul Republicii Moldova

Moldovenii de peste Prut vor putea beneficia de serviciile SMURD pana la sfarsitul anului. Elicopterele vor putea interveni pe teritoriul Republicii Moldova odata cu finalizarea unui proiect finantat de UE, in.

Elicopterele SMURD ale Romaniei vor putea opera si in Republica Moldova

Pana la sfarsitul acestui an, elicopterele SMURD din Galati si Iasi vor participa la misiuni de salvare si in Republica Moldova. Cel putin asa a anuntat joi ministrul de Interne Gabriel Oprea.

Elicopterele SMURD ale Romaniei vor actiona si in Republica Moldova

Elicopterele SMURD de la Galati si Iasi vor actiona si pe teritoriul Republicii Moldova, a anuntat ministrul roman al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Angajatii sistemului penitenciar vor putea detine arme letale in cazuri temeinic justificate

Angajatii sistemului penitenciar, la propunerea motivata a directorului de unitate si cu aprobarea directorului general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, vor putea detine asupra lor, doar in cazuri temeinic justificate, arme letale sau neletale apartinand unitatii in care activeaza.

Condamnare neobisnuita: Doi traficanti de droguri din Galati, obligati sa munceasca la biblioteca. Vor trage pe nas praful din arhiva

Tribunalul Galati a luat o decizie cel putin neobisnuita in cazul a doi frati acuzati de trafic de droguri. Instanta galateana a decis sa nu ii inchida pe cei doi tineri pentru ca nu reprezentau.

in atentia soferilor. Ce strazi din Galati vor avea traficul ingreunat in aceasta saptamana din cauza lucrarilor la carosabil

Lucrarile se desfasoara, in perioada 8-14 iunie 2015, pe nu mai putin 12 strazi din oras, dintre care cateva sunt de regula foarte circulate. Este recomandat sa le evitati o vreme, deoarece este posibil sa apara blocaje in trafic.

Mai multe cartiere din Bucuresti ar putea ramane fara apa calda

Mai multe cartiere din Bucuresti ar putea ramane fara apa calda, avertizeaza RADET. Noul Consiliu de Administratie al RADET a cerut 10 milioane de euro de la Primaria Capitalei pentru a putea efectua reparatii .

Pacientii din spitale ar putea fi ucisi cu usurinta de catre hackeri

Pe masura ce tehnologiile avanseaza si toate obiectele din jurul nostru devin, mai mult sau mai putin, inteligente, numarul pericolelor la care suntem expusi creste exponential din cauza masurilor de securitate proaste. Internetul Lucrurilor, compus din obiectele conectate la Internet, este in continua expansiune. La incheietura avem ceasuri inteligente, seara ne uitam la un televizor [] Pacientii din spitale ar putea fi ucisi cu usurinta de catre hackeri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )