Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elina Svitolina si Belinda Bencic vor aurul la Tokyo - Ce au spus despre participarea la Jocurile Olimpice

Hotnews Hotnews,
 Elina Svitolina si Belinda Bencic vor aurul la Tokyo - Ce au spus despre participarea la Jocurile Olimpice

Anul 2020 va fi unul special pentru jucatorii de tenis, in calendar urmand sa-si faca loc Jocurile Olimpice. Elina Svitolina 6 WTA) si Belinda Bencic 4 WTA) si-au exprimat dorinta de a participa la turneul de la Tokyo si au ca obiectiv castigarea unei medalii de aur. Svitolina s-a oprit in sferturi la editia anterioara a Jocurilor, in timp ce jucatoarea din Elvetia va bifa prima sa prezenta la Olimpiada. continuă pe Hotnews

Elina Svitolina si Belinda Bencic vor aurul la Tokyo - Ce au spus despre participarea la Jocurile Olimpice

Anul 2020 va fi unul special pentru jucatorii de tenis, in calendar urmand sa-si faca loc Jocurile Olimpice. Elina Svitolina 6 WTA) si Belinda Bencic 4 WTA) si-au exprimat dorinta de a participa la turneul de la Tokyo si au ca obiectiv castigarea unei medalii de aur. Svitolina s-a oprit in sferturi la editia anterioara a Jocurilor, in timp ce jucatoarea din Elvetia va bifa prima sa prezenta la Olimpiada.

WTA Dubai: Favoritele cad pe capete - Elina Svitolina, Belinda Bencic si Sofia Kenin, eliminate (Rezultatele zilei)

Ziua de marti a fost una nefasta pentru favoritele turneului de la Dubai. Elina Svitolina cap de serie nr. 3), Belinda Bencic 4, campioana en-titre) si Sofia Kenin 5) au fost eliminate. Cele mai importante nume care s-au calificat in optimi sunt Aryna Sabalenka favorita 7) si Petra Martic 8).

VIDEO WTA Dubai: Ziua surprizelor - Campioana en-titre, Belinda Bencic, eliminata

Anastasia Pavlyuchenkova 31 WTA) a produs o alta surpriza importanta a zilei de marti de la Dubai. Astfel, sportiva din Rusia a eliminat-o pe favorita numarul patru a intrecerii de categorie Premier, Belinda Bencic 1-6, 6-1, 6-1). Elvetianca era campioana en-titre, dupa titlul cucerit in 2019.

WTA Dubai: infrangere drastica pentru favorita numarul trei - Cine a eliminat-o pe Elina Svitolina

Turneul de la Dubai a ramas fara favorita numarul trei, Elina Svitolina parasind competitia de categorie Premier in turul al doilea. A fost un meci pierdut de-o maniera categorica de Elina: 2-6, 1-6 cu Jennifer Brady.

VIDEO WTA Dubai: infrangere drastica pentru favorita numarul trei - Cine a eliminat-o pe Elina Svitolina

Turneul de la Dubai a ramas fara favorita numarul trei, Elina Svitolina parasind competitia de categorie Premier in turul intai. A fost un meci pierdut de-o maniera categorica de Elina: 2-6, 1-6 cu Jennifer Brady.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )