Libnet.ro
UNICEF

23:30

Elisabetta Canalis, fosta iubita a lui George Clooney, din nou insarcinata

Antena3 Antena3,
Elisabetta Canalis, fosta iubita a lui George Clooney, din nou insarcinata

Elisabetta Canalis are din nou motive sa zambeasca. Frumoasa italianca, fosta iubita a lui George Clooney, asteapta primul copil cu sotul ei, Brian Perri. continuă pe Antena3

George Clooney, tata pentru prima data la 53 de ani?

Niciodata nu este prea tarziu pentru a-ti vedea visul cu ochii. Asta pare sa-si fi spus si George Clooney.

VIDEO Fosta iubita a primarului Nichita: Acesta m-a urmarit, m-a hartuit, m-a amenintat.Adina Samson si-ar fi retras plangerea de la Parchet din cauza presiunilor si pentru ca nu se luau masuri

Adina Samson, fosta iubita a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, spune ca a fost lovita de edil, care o hartuia si ameninta ca o va distruge, iar in septembrie 2014 i-a comunicat acestuia ca vrea sa incheie relatia, precizand ca in octombrie a facut o plangere la Parchet impotriva primarului.

Fosta iubita a lui Gheorghe Nichita, dezvaluiri socante: M-a lovit, m-a hartuit si m-a amenintat ca ma va distruge (VIDEO)

Adina Samson, fosta iubita a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, a facut dezvaluiri socante impotriva edilului, pe care il acuza ca a lovit-o, ca a hartuit-o si a amenintat-o ca o va distruge. De ziua.

VIDEO Fosta iubita a primarului de Iasi, declaratii grave despre Nichita: M-a batut, m-a amenintat cu moartea

Adina Samson, fosta iubita a primarului de Iasi, Gheorghe Nichita, denuntatoarea edilului in dosarul in care acesta este cercetat pentru abuz in serviciu, a facut declaratii extrem de grave marti dimineata.

Gheorghe Nichita, despre fosta iubita: Sufera de o boala autoimuna, a avut mai multe caderi psihice, fiind aproape de o tentativa de suicid

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a dezvaluit motivele pentru care fosta sa iubita, Adina Samson, a fost supravegheata de doi sefi ai Politiei Locale Iasi. in fata judecatorilor de la Tribunalul.

Fosta iubita a lui Gheorghe Nichita a cerut protectie impotriva primarului Iasului

Dupa ce a fost spionata si amenintata de fostul iubit, primarul Iasului, Gheorghe Nichita, Adina Samson a solicitat protectie din partea politiei impotriva edilului. Am solicitat protectie din partea Politiei.

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, ajunge vineri in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, in dosarul in care isi spiona fosta iubita

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului si liderul filialei judetene a PSD, va ajunge vineri, 8 mai 2015, in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, care vor judeca recursul procurorilor DNA privind masura arestarii preventive a baronului. Alaturi de Nichita, tot cu propunere de arestare preventiva in dosarul de santaj, vor ajunge si doi sefi din Politia Locala Iasi, Liviu Hliboceanu si Stefan Avarvarei.

EXCLUSIV Marturia Adinei Samson, fosta iubita a primarului Nichita: Voi lupta, cu pretul imaginii mele terfelite

Adina Samson, tanara hartuita si amenintata cu moartea de catre primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a declarat, in exclusivitate pentru Adevarul, ca este decisa sa se implice in campanii care sa le protejeze pe femeile din Romania de violenta si nedreptate. Femeia a povestit o parte din traumele suferite alaturi de edilul PSD, dar si cum a fost tradata de prietenele ei care, de fapt, i-ar fi fost complice lui Nichita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )