Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elizabeta Samara, invinsa de turcoaica Hu si de spanioloaica Shen: romanca a luat a doua medalie de argint

Adevărul Adevărul,
Elizabeta Samara, invinsa de turcoaica Hu si de spanioloaica Shen: romanca a luat a doua medalie de argint

Campionatele Europene de tenis de masa de la Ekaterinburg Rusia) sunt dominate in finale de echipele care folosesc jucatoare asiatice pe care le-au naturalizat. Romania e printre putinele echipe care face exceptie de la regula. continuă pe Adevărul

Romanca Elizabeta Samara si perechea ei au pierdut finala la dublu la CE de tenis de masa

Perechea Elizabeta Samara/Georgina Pota Romania/Ungaria) a fost invinsa, sambata, in finala probei de dublu feminin din cadrul Campionatului European de tenis de masa de la Ekaterinburg, informeaza ittf. com.

Elizabeta Samara a pierdut prima finala la Europenele de tenis de masa

Perechea Elizabeta Samara/Georgina Pota Romania/Ungaria) a fost invinsa, sambata, in finala probei de dublu feminin din cadrul Campionatului European de tenis de masa de la Ekaterinburg, informeaza.

Elizabeta Samara a castigat medalia de aur la Campionatele Europene de tenis de masa

Jucatoarea de tenis de masa Elizabeta Samara a castigat, duminica, medalia de aur in proba de simplu la Campionatele Europene de la Ekaterinburg, informeaza site-ul oficial al competitiei. Samara a invins-o,.

Elizabeta Samara s-a calificat in semifinalele probei de dublu, la CE de tenis de masa

Perechea Elizabeta Samara/Georgina Pota Romania/Ungaria) s-a calificat, sambata, in semifinalele probei de dublu feminin din cadrul Campionatului European de tenis de masa de la Ekaterinburg, informeaza ittf. com.

Elizabeta Samara a castigat medalia de aur la Campionatele Europene de tenis de masa

Jucatoarea de tenis de masa Elizabeta Samara a castigat, duminica, medalia de aur in proba de simplu la Campionatele Europene de la Ekaterinburg, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Elizabeta Samara s-a calificat in finala Campionatului European de tenis de masa

Elizabeta Samara s-a calificat in finala la Campionatul European de tenis de masa, dupa ce a trecut de sportiva rusa Polina Mihailova, scor 4-1, anunta Mediafax. Scorul pe seturi a fost 12-10, 6-11, 14-12, 11-6,.

Elizabeta Samara lupta pentru aur, la Europenele de tenis de masa din Rusia

Jucatoarea romana de tenis de masa Elizabeta Samara si partenera ei Georgina Pota Ungaria) vor lupta pentru medaliile de aur in proba feminina de dublu la Campionatele Europene de la Ekaterinburg Rusia), dupa.

Elizabeta Samara si Bernadette Szocs, calificare in saisprezecimi la Campionatele Europene de tenis de masa

Jucatoarele romane Elizabeta Samara si Bernadette Szocs s-au calificat, joi, in saisprezecimile de finala ale probei de simplu la Campionatele Europene de tenis de masa de la Ekaterinburg Rusia), scrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )