Libnet.ro
UNICEF

22:45

El-Sisi declara stare de urgenta pe o perioada de trei luni in Egipt, in urma atentatelor Statului Islamic

Adevărul Adevărul,
El-Sisi declara stare de urgenta pe o perioada de trei luni in Egipt, in urma atentatelor Statului Islamic

Presedintele egiptean Abdel Fattah el-Sisi declara stare de urgenta pe o perioada de trei luni, in urma atentatelor Statului Islamic vizand doua biserici copte, soldate cu cel putin 45 de morti, transmite BBC News. continuă pe Adevărul

El-Sisi declara starea de urgenta pe o perioada de trei luni in Egipt, in urma atentatelor Statului Islamic

Presedintele egiptean Abdel Fattah el-Sisi declara starea de urgenta pe o perioada de trei luni, in urma atentatelor Statului Islamic vizand doua biserici copte, soldate cu cel putin 45 de morti, transmite BBC News.

Stare de urgenta pe o perioada de trei luni in Egipt, dupa atacurile soldate cu cel putin 45 de morti

Presedintele Egiptului, Abdel Fattah el-Sisi, a anuntat o stare de urgenta pe o perioada de trei luni, ca urmare a atacurilor ce au vizat doua biserici copte si care au ucis cel putin 45 de persoane, informeazaBBC.

VIDEO Atentate cu bomba in doua biserici din Egipt, in timpul slujbei de Florii: 45 de morti si peste 100 de raniti. Statul Islamic a revendicat ambele atacuri

Cel putin 45 de oameni si-au pierdut viata si alti peste 100 au fost raniti duminica in atentate cu bomba comise in doua biserici copte din Egipt - din orasele Tanta si Alexandria, potrivit BBC. Ambele atacuri au fost revendicate de Statul Islamic. Presedintele Egiptului, Abdel Fattah el-Sisi, a decretat stare de urgenta pe o perioada de trei luni, ca urmare a atacurilor.

Presedintele Abdel Fattah al-Sissi a anuntat instituirea starii de urgenta in Egipt, timp de trei luni, ca urmare a atentatelor care au vizat doua biserici crestine

Starea de urgenta va fi instituita, in Egipt, timp de trei luni, ca urmare a atentatelor cu bomba care au avut loc, in ziua de Florii, la doua biserici copte. Cel putin 44 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite, in urma atacurilor.

Janet Jackson s-a despartit de sotul ei, la trei luni dupa ce a nascut primul copil: care ar fi motivul

Cantareata americana Janet Jackson s-a despartit de cel de-al treilea sot, omul de afaceri Wissam Al Mana, la doar trei luni dupa ce au devenit parinti.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Am prelungit cu trei luni scrisoarea de intentie cu Eurotransplant, iar programul de transplant pulmonar cu Spitalul AKH poate continua

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca a fost prelungita cu trei luni scrisoarea de intentie cu Eurotransplant, precizand ca astfel poate continua programul de transplant pulmonar cu Spitalul AKH din Viena.

Platforma Ghiseul.ro a inregistrat un avans de 260% al numarului de utilizatori in primele trei luni

Portalul Ghiseul. ro, pe care functioneaza Sistemul National Electronic de Plati SNEP), administrat de catre Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei AADR), a inregistrat un avans de 260% al utilizatorilor in primele trei luni ale acestui an, fata de.

Platforma Ghiseul.ro a inregistrat un avans de 260% al numarului de utilizatori in primele trei luni

Portalul Ghiseul. ro, pe care functioneaza Sistemul National Electronic de Plati SNEP), administrat de catre Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei AADR), a inregistrat un avans de 260% al utilizatorilor in primele trei luni ale acestui an, fata de.

VIDEO Viaductul lipsa de la Gilau face inutilizabil un tronson de autostrada aproape terminat. Licitatia pentru executie, blocata de trei luni in evaluarea ofertelor

Compania de Autostrazi evalueaza de trei luni deja cele sapte opferte depuse in cadrul licitatiei de 48 de milioane de lei pentru finalizarea unui viaduct inceput de pe vremea Bechtel, dar nefinalizat. Viaductul de la Gilau ar trebui sa faca legatura intre autostrada A3 de la Campia Turzii si tronsonul aproape finalizat care ocoleste Cluj-Napoca pe la vest si se conecteaza la drumul national spre Zalau. Desi acest decalaj intre proiecte este cunoscut de ani buni, nici pana azi proiectul nu e in executie, iar Romania se apropie din nou de performanta de a avea o bucata de autostrada finalizata, dar nefolosibila.

Proiect: Detinutii vor avea trei luni in plus pentru a se inscrie la cursurile de formare profesionala

Persoanele private de libertate care mai au de executat cel mult 12 luni pot urma un program de formare profesionala organizate de agentiile pentru ocuparea fortei de munca, din bugetul asigurarilor pentru somaj, potrivit unei propuneri legislative a deputatilor PSD Eugen Nicolicea si Oana Florea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )