Libnet.ro
UNICEF

20:30

Elton John: Papa Francisc este minunat. Daca Iisus ar fi trait in zilele noastre, ar fi sustinut casatoriile gay

B1 B1,
Elton John: Papa Francisc este minunat. Daca Iisus ar fi trait in zilele noastre, ar fi sustinut casatoriile gay

Elton John a declarat intr-un interviu difuzat duminica pe postul TV Sky News, ca papa Francisc este minunat si ca este de parere ca, daca ar fi trait in prezent, Iisus ar fi sustinut ideea casatoriilor. continuă pe B1

Elton John: Iisus ar sprijini casatoriile intre persoanele de acelasi sex

Elton John, cunoscut pentru rolul sau de militant in favoarea drepturilor homosexualilor, a declarat intr-un interviu acordat pentru Sky News ca Iisus Hristos, daca ar fi fost in viata, ar fi sprijinit casatoriile intre persoanele de acelasi sex, in incercarea de a aduce oamenii impreuna. Totodata, el si-a exprimat admiratia pentru Papa Francis si a spus ca ar vrea sa aiba o intrevedere cu Vladimir Putin.

Papa Francisc: Comunismul a furat steagul crestinismului. Steagul saracilor este crestin

Papa Francisc, ale carui critici legate de capitalismul salbatic i-au atras in trecut eticheta de marxist, a afirmat, intr-un interviu publicat duminica, ca steagul crestinismului a fost furat de comunisti, scrie Reuters.

Papa Francisc si-a ANULAT o vizita la un spital din Roma, din cauza unei indispozitii subite

Papa Francisc a anulat in ultimul moment o vizita la spitalul Gemelli din Roma, din cauza unei indispozitii subite, insa a confirmat ca programul sau pentru weekend ramane valabil, a anuntat Vaticanul, citat.

Papa Francisc si-a anulat o vizita la un spital din Roma

Papa Francisc a anulat in ultimul moment o vizita la spitalul Gemelli din Roma, din cauza unei indispozitii subite. Suveranul Pontif a confirmat, insa, ca programul sau pentru weekend ramane valabil, a anuntat Vaticanul.

Papa Francisc si-a anulat o vizita la un spital din Roma, din cauza unei indispozitii subite

Papa Francisc a anulat in ultimul moment o vizita la spitalul Gemelli din Roma, din cauza unei indispozitii subite. Suveranul Pontif a confirmat, insa, ca programul sau pentru weekend ramane valabil, a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )