Libnet.ro
UNICEF

01:05

eMAG le da la pret de nimic inainte de Craciun. Asa ceva rar mai prinzi

Playtech Playtech,
eMAG le da la pret de nimic inainte de Craciun. Asa ceva rar mai prinzi

EMAG are pe site o multime de reduceri chiar inainte de Craciun. Si aici am adunat unele dintre cele mai bune produse pe care sa le cumperi si sa nu regreti. Magazinul a grupat reducerile. continuă pe Playtech

Gigi Becali, aroganta suprema: ce isi construieste miliardarul. Doar el si sotia lui vor avea asa ceva

Dupa ce a fost pictat pe zidurile unei biserici din Romania, iata ca isi va construi una. Lacasul religios privat pare ca va avea dimensiunile unei mitropolii. Gigi Becali, aroganta suprema: isi va construi propria biserica Gigi Becali si sotia sa, Luminita, sunt primii romani care isi construiesc o biserica privata; una pe masura credintei .

George Simion socheaza din nou. Cu ce masca si-a facut aparitia in Parlament. Nimeni nu a mai purtat asa ceva pana acum

Klaus Iohannis a convocat astazi Parlamentul, iar unii dintre noii alesi au inceput sa-si preia mandatele. Pentru ca acest lucru sa poate fi posibil, mai este nevoie de un singur pas: validarea acestora. Unii dintre liderii partidelor si-au insotit ieri colegii pentru a indeplini toate formalitatile legale in acest sens. Printre acestia s-a remarcat nimeni .

Mihai Traistariu a ajuns la munca de jos. Ce face pentru bani: N-as fi crezut c-o sa fac asa ceva

Mihai Traistariu spunea ca se descurca in criza sanitara, dar se pare ca se alatura artistilor care sunt nevoiti sa se reinventeze si sa stranga bine cureaua cheltuielilor care nu sunt neaparat necesare pentru a se putea intretine pentru inca o perioada. Ce face acum celebrul artist pentru bani? Ce a ajuns sa faca Mihai .

Cristina Siscanu, atac la Botezatu si Maurice Munteanu: Ati primit asa ceva de la Tonciu?

Controversele nu au parasit show-ul de moda nici ultima seara! Platoul a fost plin de ironii, acuzatii dure si reactii acide, dar voalate. Cristina Siscanu nu s-a departat de firea-i aspra si taioasa, asa ca a parasit podiumul cu cateva cuvinte grele pentru doi dintre jurati. Cristina Siscanu, acuzatii dure la adresa juriului. Botezatu si .

Digi |RCS-RDS da gratis asa ceva: toti romanii trebuie sa afle urgent de optiune

Digi |RCS-RDS da gratis o multime de lucruri, dar putini stiu sa profite de ele. Asa ca uite ce poti face chiar din confortul casei. Digi |RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori de la.

Invazie de turisti pe munte ca urmare a pandemiei de COVID-19. Nu am vazut in viata mea asa ceva

Pandemia de COVID-19 i-a alungat pe turistii romani in zona montana. Seful salvamontistilor romani a precizat ca nu a vazut in viata lui un numar asa de mare de turisti care sa faca drumetii montane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )