Libnet.ro
UNICEF

05:30

eMAG Stock Busters. Cele mai mari reduceri la mobilier pentru gradina

Antena3 Antena3,
eMAG Stock Busters. Cele mai mari reduceri la mobilier pentru gradina

Daca doriti sa petreceti ore intregi de relaxare in gradina, oferta eMAG din cadrul campaniei de reduceri Stock Busters nu va va dezamagi. Cu reduceri consistente, care uneori depasesc si. continuă pe Antena3

eMAG Stock Busters TOP 10 televizoare 4K Ultra HD mai ieftine si cu 1.000 euro

EMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD. In perioada 18 20 iulie magazinul online emag. ro are reduceri la televizoare cu cea mai buna rezolutie existenta pe piata, cea 4K Ultra HD.

Premiera pe piata de carte romaneasca. Parteneriat intre Grupul Editorial Art si unul dintre cele mai mari grupuri de profil din Europa

Grupul Editorial Art si Klett Gruppe Germania) au semnat luni, 17 iulie, la Bucuresti, primul parteneriat exclusiv dintre o editura romaneasca si unul dintre cele mai mari grupuri editoriale educationale din Europa. La conferinta de presa au fost prezenti: Philipp Haussmann director general Klett Gruppe), Bojan Vrtac director financiar al grupului in Europa de Est) si Dan Iacob director general Grupul Editorial Art).

BBC, demers fara precedent. Iata care sunt vedetele cu cele mai mari salarii din trust

BBC a publicat pentru prima data, miercuri, salariile celor mai bine platiti jurnalisti si vedete ale sale, dezvaluind astfel diferentele salariale dintre femei si barbati, in cadrul unei initiative.

Litoralul, la apogeul tarifelor de cazare. Statiunile de la Marea Neagra au cele mai mari chirii pentru turisti

Litoralul intra in cea mai scumpa perioada a verii, varful de sezon 15 iulie-15 august. Tarifele la cazare ating acum maximul, astfel ca turistii vor plati cu circa 30% mai mult decat pana la aceasta data.

Reduceri eMAG: Noi oferte de care sa profiti in campania Stock Busters

Campania Stock Busters continua cu noi reduceri eMAG, iar mai jos gasiti trei oferte care s-ar putea dovedi destul de utile. Reduceri eMAG de Stock Busters: Telefon mobil ASUS ZenFone Zoom Smartphone-ul ASUS ZenFone Zoom are o camera de 13MP care este capabila sa-ti ofere nu doar un zoom digital de 9x, ci si un [].

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune oferte pe care le gasesti azi

Daca vreti sa va cumparati un laptop, aceasta perioada sunt cateva oferte atractive la cel mai mare magazin online din Romania. intreaga lista de reduceri eMAG laptopurieLA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri laptopuri eMAG.

Cele mai bune orase din Romania pentru a deschide o afacere

Orasele din Romania inregistreaza unele din cele mai mari diferente subnationale in ceea ce priveste conditiile pentru deschiderea unei afaceri, in comparatie cu Bulgaria si Ungaria, arata raportul Doing Business in Uniunea Europeana 2017 realizat de Banca Mondiala.

Domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca

Companiile care activeaza in domeniul IT, automotive, constructii sau comert intampina cele mai mari dificultati atunci cand fac recrutari. Lipsa de comunicare intre formatori si industrie sta la baza discrepantelor majore din piata muncii, spun specialistii.

Lupta anticoruptie din Romania, vizata de un contract de consultanta strategica comandat de una dintre cele mai puternice companii globale de operatiuni psihologice

Un contract care vizeaza educarea membrilor Congresului SUA si membrilor Administratiei SUA in problemele legate de coruptia din Romania, semnat intre subsidiara londoneza a unei dintre cele mai mari companii globale de operatiuni psihologice si o firma american de consultanta si lobby, a fost inregistrat in 27 martie la Departamentul de Justitie al SUA, scrie Sorina Matei pe blogul sau.

Reduceri eMAG: Oferte de Stock Busters pe care sa nu le ratezi

O noua campanie Stock Busters de reduceri eMAG tocmai a inceput, iar mai jos aveti o selectie de trei oferte pe care sa nu le ratati. Reduceri eMAG de Stock Busters: Telefon mobil Google Pixel Google Pixel a fost un telefon destul de anticipat si nu a dezamagit la momentul lansarii, poate doar prin faptul [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2022 seconds )