Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai bune orase din Romania pentru a deschide o afacere

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune orase din Romania pentru a deschide o afacere

Orasele din Romania inregistreaza unele din cele mai mari diferente subnationale in ceea ce priveste conditiile pentru deschiderea unei afaceri, in comparatie cu Bulgaria si Ungaria, arata raportul Doing Business in Uniunea Europeana 2017 realizat de Banca Mondiala. continuă pe Adevărul

Orasul cu cele mai ieftine locuinte din Romania. O garsoniera costa 10.000 de euro

Pretul apartamentelor din Resita porneste de la 10. 000 de euro si nu depaseste 50. 000, scriebusinessmagazin. ro. Proprietarii de apartamente nu cer mai mult de 400 de euro pe metru patrat. in.

Reporteri fara Frontiere: Dupa lovitura de stat esuata, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Dupa lovitura de stat esuata care a avut loc, in urma cu un an, in Turcia, tara s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare, ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, sustine organizatia Reporteri fara Frontiere RSF).

Organizatia Reporteri fara Frontiere: Dupa puci, Turcia s-a transformat in cea mai mare inchisoare din lume pentru ziaristi

Turcia s-a transformat, dupa lovitura de stat esuata de acum un an, in cea mai mare inchisoare din lume pentru profesionistii mijloacelor de comunicare ca urmare a politicii de persecutare a vocilor critice, a acuzat sambata organizatia Reporteri fara Frontiere, potrivit Agerpres, care citeaza EFE.

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune oferte pe care le gasesti azi

Daca vreti sa va cumparati un laptop, aceasta perioada sunt cateva oferte atractive la cel mai mare magazin online din Romania. intreaga lista de reduceri eMAG laptopurieLA ACEST LINK. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri laptopuri eMAG.

Cele mai gustoase rosii din Romania, cultivate in vestul extrem al tarii. De ce se feresc toti producatorii de soiul prisca

Un aradean din comuna Macea produce un soi rar de rosii. Prisca care nu se mai cultiva de ani buni, din pricina faptului ca nu rezista la pastrare si transport. in doar doua sau trei zile sunt moi si mai pot fi folosite doar pentru bulion.

Dacia are un an excelent. A raportat cele mai bune sase luni din istoria marcii

Constructorul roman de automobile a anuntat ca in perioada ianuarie-iunie 2017 a vandut peste 330. 000 de unitati. Aproape 80% dintre acestea au ajuns pe Batranul Continent, care ramane in continuare cea mai mare piata de desfacere.

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi noul sezon din Game of Thrones

Fie ca esti un fan infocat al seriei marca HBO sau doar o persoana care vrea sa isi urmareasca serialele in liniste si pe un televizor asa cum se cuvine, noi iti sarim in ajutor. Stim cu totii, Game of Thrones se vede mult mai bine pe un TV cu diagonala mare si care dispune [].

Care sunt cele mai lenese tari din lume?

Cercetatorii americani au analizat date impresionante obtinute de la telefoanele noastre pentru a vedea cat de activi suntem cu adevarat. Analiza efectuata de Universitatea Stanford a aratat ca numarul mediu de pasi zilnici a fost de 4.

Depresia, una dintre cele mai periculoase boli din zilele noastre. Tot ce trebuie sa stii

Numarul persoanelor care manifesta semne ale depresiei este in crestere, dar al celor care se prezinta la medic si care beneficiaza de tratamentul corect pentru a putea scapa de aceasta afectiune.

Juniorul celui mai BOGAT primar din Romania ingenunchiat de NOTA DE PLATA din club. Ce-a comandat beizadeaua

Radu Maricuta, fiul celui mai bogat primar care a existat vreodata in Romania, s-a facut de ras in Loft! Cancan prezinta imagini fabuloase cu petrecerea pe care a facut-o Radu Maricuta de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )