Libnet.ro
UNICEF

17:45

Emeric Ienei, internat de urgenta! Va fi operat pe inima!

Online Sport Online Sport,
Emeric Ienei, internat de urgenta! Va fi operat pe inima!

Emeric Ienei a fost internat de urgenta intr-un spital din Cluj in noaptea de vineri spre sambata. Fostul mare antrenor va fi operat pe inima. Vestea vine dupa ce un alt oficial al Stelei, Helmut Duckadam, a fost internat pe 19 septembrie cu indicatia de operatie. continuă pe Online Sport

Emeric Ienei, internat de urgenta intr-un spital din Cluj: Va fi supus unei interventii pe cord

Fostul jucator si antrenor de fotbal Emeric Ienei a fost internat, vineri seara, intr-un spital din Cluj dupa ce acesta a acuzat dureri repetate in dreptul inimii, in urma efortului. Emeric Ienei va fi supus unei.

Emeric Ienei, internat intr-un spital din Cluj. Vezi ce s-a intamplat cu celebrul antrenor

Emeric Ienei, antrenorul care a adus Cupa Campionilor Europeni la Bucuresti, a fost internat, vineri, 21 septembrie, la un spital din Cluj-Napoca, iar astazi va fi supus unei interventii pe cord.

Antrenorul Emeric Jenei va fi operat pe inima.

UPDATE: Surse medicale din cadrul Institutului Inimii din Cluj-Napoca au declarat ca antrenorul este supus mai multor investigatii coronariene, urmand a fi operat, cel mai probabil, luni. In functie de rezultatul analizelor, medicii vor stabili de cate by-pass-uri va avea nevoie. Fostul antrenor al echipei nationale si al echipei Steaua Emeric Ienei a fost internat, vineri seara, la Institutul Inimii Nicolae Stancioiu din Cluj-Napoca, iar medicii iau in calcul varianta de a-l opera, in .

Iuliu Muresan vorbeste despre starea lui Emeric Ienei: Am vorbit cu medicii, nu este in ...

Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj, a vorbit cu medicii despre starea lui Emeric Ienei si a declarat presei ca acesta nu este in pericol, operatia la care urmeaza sa fie supus fiind una de rutina, care nu pune probleme deosebite, conform mediafax. Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, sambata, inainte de plecarea echipei spre Targu Jiu, pentru un meci cu Pandurii, ca a vorbit cu medicii despre starea lui Emeric Ienei. Am auzit ca este internat, am ajutat si eu la demararea .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )