Libnet.ro
UNICEF

17:15

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unui barbat care se declara recunoscator pentru faptul ca a ajuns in puscarie (VIDEO)

B1 B1,
Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unui barbat care se declara recunoscator pentru faptul ca a ajuns in puscarie (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezintat, duminica, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, cazul unui barbat care a ajuns sa ii multumeasca lui Dumnezeu pentru ca a ajuns in inchisoare. Sebastian are 38 de ani. continuă pe B1

Premiera in Romania: primul arest la domiciliu este in cazul unui barbat acuzat de hartuire

Judecatoria Buftea a decis, joi, sa inlocuiasca masura arestarii preventive pentru 29 de zile dispusa pe numele unui barbat acuzat de hartuire cu masura arestarii la domiciliu.

Clint Eastwood i-a salvat viata unui barbat care s-a inecat cu o bucata de branza

Cineastul american Clint Eastwood i-a salvat viata, cu ajutorul manevrei Heimlich, lui Steve John, directorul turneului de golf Pebble Beach National Pro-Am, care s-a inecat cu o bucata de branza, miercuri seara, in timpul unei receptii ce a avut loc in ajunul turneului de golf.

Premiera in Romania: doi barbati, arestati la domiciliu. Unul dintre acestia este fiul vrajitoarei Mama Omida

Un magistrat de la Judecatoria Buftea a dat, miercuri, in baza noilor Coduri, doua decizii de arest la domiciliu, in cazul unei persoane judecate pentru santaj si in cel al unui barbat acuzat de tainuire, cel din urma fiind fiul vrajitoarei Mama Omida.

Declaratia care ii va infuria pe chinezi. Suntem pregatiti sa aparam Japonia, in cazul unui conflict cu China

Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia, o tara aliata, in cazul unui conflict militar cu China, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de.

Kerry: SUA, pregatite sa apere Japonia, in cazul unui conflict cu China.

Secretarul de Stat american, John Kerry, a avertizat ca Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia in cazul unui conflict militar cu China, in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de Est dintre Tokyo si Beijing, relateaza Mediafax. Citeste si: Trei nave chineze, in apele teritoriale disputate de China si Japonia In cursul unei intrevederi cu ministrul nipon de Externe, Fumio Kishida, John Kerry, care are programata o vizita in China saptamana viitoare, a invocat un tratat din .

Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia in cazul unui conflict armat cu statul chinez

Secretarul de Stat american, John Kerry a declarat vineri ca Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia, o tara aliata, in cazul unui conflict militar cu China in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de Est dintre Tokyo si Beijing, informeaza AFP.

Kerry: SUA sunt pregatite sa apere Japonia in cazul unui conflict cu China

Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia, in cazul unui conflict militar cu China, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de Est dintre Tokyo si Beijing.

Ploiesti: invatatoare amendata pentru ca nu a respectat confidentialitatea in cazul unui copil cu ADHD

O invatatoare de la o scoala privata din Ploiesti a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru ca nu a respectat confidentialitatea in cazul unui copil cu ADHD.

invatatoare amenadata de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii in cazul unui copil cu ADHD

O invatatoare de la o scoala privata din Ploiesti a fost amendata cu 1. 000 de lei, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), dupa ce nu a respectat confidentialitatea in cazul unui copil cu ADHD, spunandu-le parintilor celorlalti copii din clasa despre acesta.

invatatoare amendata de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii in cazul unui copil cu ADHD

O invatatoare de la o scoala privata din Ploiesti a fost amendata cu 1. 000 de lei, de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), dupa ce nu a respectat confidentialitatea in cazul unui copil cu ADHD, spunandu-le parintilor celorlalti copii din clasa despre acesta.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )