Libnet.ro
UNICEF

05:30

Emmanuel Macron i-a daruit presedintelui chinez un cal

B1 B1,
Emmanuel Macron i-a daruit presedintelui chinez un cal

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, desfasoara in aceste zile prima sa vizita de stat in China si i-a daruit omologului sau chinez, Xi Jinping, un cal din Garda Republicana. Prin acest gest. continuă pe B1

Emmanuel Macron, propunere pentru Turcia. indemnul presedintelui Frantei catre Erdogan

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a propus vineri seara Turciei un parteneriat special cu Uniunea Europeana fara admiterea efectiva in organizatie, informeaza site-ul cotidianului Le.

Mark Zuckerberg si Emmanuel Macron se angajeaza sa combata stirile false

Seful Facebook, Mark Zuckerberg, a recunoscut, in rezolutia sa pentru noul an, erori in inlaturarea unor continuturi problematice, precum fake news si discursuri care incita la ura, care prolifereaza pe reteaua de socializare, deficiente pe care a promis sa le remedieze in 2018, relateaza AFP. Si presedintele Frantei, Emmanuel Macron a anuntat ca exista planuri pentru introducerea unei legi in vederea combaterii stirilor false.

Emmanuel Macron propune Turciei parteneriat special cu UE, dar fara aderare

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a propus vineri seara Turciei un parteneriat special cu Uniunea Europeana fara admiterea efectiva in organizatie, cu scopul de a pastra ancorarea acestei tari in Europa, relateaza AFP.

Recep Tayyip Erdogan a fost primit la Paris de Emmanuel Macron: Izolat pe plan international, liderul turc priveste spre Europa

Presedinte Turciei Recep Tayyip Erdogan a fost primit vineri la Paris de omologul sau francez Emmanuel Macron. Mai multe controverse au aparut in jurul scurtei vizite a liderului de la Ankara in.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )