Libnet.ro
UNICEF

21:00

Energia a fost invinsa de singura echipa neinvinsa din campionat

Adevărul Adevărul,
Energia a fost invinsa de singura echipa neinvinsa din campionat

Echipa de baschet Energia a pierdut meciul sustinut in deplasare impotriva formatiei Steaua, neinvinsa in campionat, desi a condus si la diferenta de 8 punct cu cateva minute inainet de finalul meciului. continuă pe Adevărul

Energia a fost invinsa de Steaua, dupa un meci jucat pana in ultima secunda

Echipa de baschet Energia a pierdut meciul sustinut in deplasare impotriva formatiei Steaua, neinvinsa in campionat, desi a condus si la diferenta de 8 punct cu cateva minute inainet de finalul meciului.

Steaua a fost invinsa de Aalborg, scor 1-0, in grupa J a Ligii Europa

Formatia Steaua a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), de echipa daneza Aalborg, intr-un meci din etapa a V-a a grupei J a Ligii Europa. Enevoldsen a inscris unicul gol al partidei,.

Sageata Navodari, aproape de excluderea din campionat

Urmatorul meci al Sageata Navodari, club aflat in prag de desfiintare, ramane valabil in conditiile in care clubul de la malul marii nu a trimis inca nicio cerere de retragere catre FRF. Ramasa fara principalul sprijin financiar, echipa va pierde la masa verde daca nu se va prezenta pe teren, sambata, iar daca va absenta si la urmatorul meci va fi exclusa din campionat.

A fost infiintat Patronatul Serviciilor Private din Romania

La initiativa unor companii implicate in principal in domeniul farmaceutic, a fost constituit Patronatul Serviciilor Private din Romania PSP), ca o recunoastere a importantei sectorului serviciilor private, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Mesut Ozil, pe lista mijlocasilor desemnati pentru echipa ideala din 2014

Mesut Ozil a fost desemnat alaturi de alte 14 nume mari din fotbal in echipa ideala a lui 2014. Numele jucatorilor au fost alese de Sindicatul jucatorilor profesionisti de Fotbal- FIFPRO, si FIFA.

Wim Fissette: Halep are nevoie de romani in echipa sa. Din culisele colaborarii celor doi

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, numarul 3 mondial, dezvaluie care au fost motivele incetarii colaborarii dintre cei doi. Belgianul considera ca pentru Halep este important ca in echipa ei sa aiba romani, deoarece colaboreaza mai usor.

Patru romani au fost condamnati de un tribunal din Austria pentru jafuri comise in perioada 2011 - 2013

Patru romani au fost condamnati de un tribunal din Austria pentru jafuri comise in perioada 2011 - 2013, in urma carora au creat pagube de aproape un milion de euro. Romanii au primit pedepse cuprinse intre 2 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )