Libnet.ro
UNICEF

16:00

Energia s-a impus cu emotii in primul meci din anul 2015. Echipa gorjeana a invins Atlassib Sibiu

Adevărul Adevărul,
Energia s-a impus cu emotii in primul meci din anul 2015. Echipa gorjeana a invins Atlassib Sibiu

Energia s-a impus la o diferenta de numai patru puncte in fata formatiei Atlassib Sibiu, in primul meci din anul 2015 care a contat pentru Sferturile Cupei Romaniei. continuă pe Adevărul

Mesajul Simonei Halep dupa primul meci din 2015

Simona Halep a castigat, luni, primul sau meci din 2015, anul in care este obligata sa confirme rezultatele remarcabile obtinute in ultimele 12 luni. Vedeti mai jos ce a spus Halep dupa victoria muncita si nu lipsita de emotii in fata Annikai Beck din Germania in primul tur la Shenzen.

Simona Halep, debut in trei seturi la Shenzhen. Cum s-a descurcat in primul meci din 2015

Simona Halep a debutat la Shenzhen in primul sau turneu din anul 2015. Numarul 3 mondial s-a impus in trei seturi in fata nemtoaicei Annika Beck.

Simona Halep incepe anul in forta. Cu cine joaca azi primul meci din turneul WTA din China

Simona Halep va disputa luni dimineata meciul din turul intai al turneului WTA de la Shenzhen China), informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep favorita numarul unu) o va intalni in jurul orei 06:30 ora .

Rafael Nadal, invins fara drept de apel in primul meci din 2015

Spaniolul Rafael Nadal a revenit pe terenul de tenis dupa o pauza fortata de doua luni care a fost cauzata de operatia de apendicita pe care a fost nevoit sa o efectueze.

Simona Halep: Primul meci al anului este intotdeauna dificil. Am stiut ca trebuie sa fiu mai agresiva

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, dupa victoria in trei seturi obtinuta in fata sportivei germane Annika Beck, locul 53 mondial, ca primul meci al anului este intotdeauna dificil,.

GAME cu GAME Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen

Simona Halep a inceput sezonul luni, dupa ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen

Simona Halep incepe sezonul luni, dupa ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen (dupa 7:30). Adversara de 17 ani in turul 2

Simona Halep incepe sezonul luni, de la ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Annika Beck, primul meci la Shenzhen (luni, 6:30). Adversara de 17 ani in turul 2

Simona Halep incepe sezonul luni, de la ora 6:30, cu primul meci de la turneul de la Shenzhen, contra germancei Annika Beck. Detalii live in aceasta pagina.

Simona Halep, victorie in trei seturi in primul meci al anului

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Shenzen China), s-a calificat, luni, in optimile de finala dupa un meci de aproape doua ore contra nemtoaicei Annika Beck.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )