Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un englez va arbitra finala EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Un englez va arbitra finala EURO 2016

UEFA a anuntat arbitrul care va conduce finala Campionatului European dintre Franta si Portugalia, meci care va fi live text pe onlinesport. ro duminica seara de la ora 22:00. continuă pe Online Sport

Revista presei: Primarii condamnati isi pierd mandatele; Messi, condamnat la inchisoare; Portugalia, in finala Euro 2016

Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, Lionel Messi a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare, Portugalia a batut Tara Galilor si ajunge in finala Euro 2016 acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu [].

Franta s-a calificat in finala EURO 2016 dupa ce a invins, cu 2-0, selectionata Germaniei: Ambele goluri au fost marcate de Griezmann

Nationala Frantei s-a calificat joi in finala EURO 2016, dupa ce a invins cu 2-0 selectionata Germaniei, in cea de-a doua semifinala a Campionatului European, disputata de Stade Velodrome, din.

LIVE TEXT. Germania si Italia lupta pentru calificarea in finala EURO 2016

Cea de a doua semifinala de la Euro 2016 propune un meci de totul sau nimic intre Germania si Franta. Dupa ce au castigat titlul mondial in urma cu doi ani, nemtii viseaza sa se incoroneze si campioni europeni.

Finala Euro 2016, tinta principala a retelei teroriste Stat Islamic

Finala Campionatului european de fotbal Euro 2016) ar putea fi o tinta atractiva pentru reteaua terorista Stat Islamic, mai ales daca una dintre echipe va fi cea a Frantei, avertizeaza ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, citat de site-ul agentiei Reuters, trasmite Mediafax.

Tinta teroristilor ar putea fi finala EURO 2016

Finala Turneului Final al Campionatului european de fotbal, care se va disputa duminica, reprezinta tinta principala a gruparii teroriste Stat Islamic. Avertismentul vine de la ministrul de Interne al Germaniei, transmite Reuters.

Portugalia, prima finalista de la EURO 2016: Lusitanii au invins cu 2-0 selectionata Tarii Galilor

Nationala Portugaliei s-a calificat miercuri in finala EURO 2016, dupa ce a invins, cu 2-0 selectionata Tarii Galilor in prima semifinala a Campionatului European, disputat pe Stade de Lyon,.

LIVE TEXT. Germania - Italia se termina 2-0 dupa dubla superba semnata de Antonie Griezmann. Franta joaca FINALA EURO cu Portugalia

Cea de a doua semifinala de la Euro 2016 a propus un meci de totul sau nimic intre Germania si Franta iar in final francezii s-au calificat in marea finala a Euro 2016 dupa dubla lui Griezmann. Dupa ce au castigat titlul mondial in urma cu doi ani, nemtii parasesc Euro 2016 dupa un meci dominat in multe momente de francezi.

Euro 2016: Un pusti s-a infiltrat in fotografia de grup a Portugaliei din semifinala cu Tara Galilor (FOTO, VIDEO)

Cu cateva secunde inainte de inceperea meciului dintre Portugalia si Tara Galilor, din semifinalele Euro 2016, unul dintre copiii de mingi alesi de UEFA a profitat de o ocaze unica de a poza.

EURO 2016. Finala de la Paris, tinta teroristilor Statului Islamic

Finala Campionatului european de fotbal Euro 2016) ar putea fi o tinta atractiva pentru reteaua terorista Stat Islamic, mai ales daca una dintre echipe va fi cea a Frantei, avertizeaza ministrul german de.

Mircea Badea: Iata-ma fericit! Cu cine va tine in finala de la EURO 2016

Mircea Badea s-a declarat fericit dupa semifinala de la EURO pierduta de Germania in fata Frantei si spune ca in finala de duminica le va tine pumnii portughezilor. Am spus, daca pierde.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )