Libnet.ro
UNICEF

13:30

Franta s-a calificat in finala EURO 2016 dupa ce a invins, cu 2-0, selectionata Germaniei: Ambele goluri au fost marcate de Griezmann

B1 B1,
Franta s-a calificat in finala EURO 2016 dupa ce a invins, cu 2-0, selectionata Germaniei: Ambele goluri au fost marcate de Griezmann

Nationala Frantei s-a calificat joi in finala EURO 2016, dupa ce a invins cu 2-0 selectionata Germaniei, in cea de-a doua semifinala a Campionatului European, disputata de Stade Velodrome, din. continuă pe B1

Revista presei: Primarii condamnati isi pierd mandatele; Messi, condamnat la inchisoare; Portugalia, in finala Euro 2016

Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, Lionel Messi a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare, Portugalia a batut Tara Galilor si ajunge in finala Euro 2016 acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu [].

LIVE TEXT. Germania si Italia lupta pentru calificarea in finala EURO 2016

Cea de a doua semifinala de la Euro 2016 propune un meci de totul sau nimic intre Germania si Franta. Dupa ce au castigat titlul mondial in urma cu doi ani, nemtii viseaza sa se incoroneze si campioni europeni.

Finala Euro 2016, tinta principala a retelei teroriste Stat Islamic

Finala Campionatului european de fotbal Euro 2016) ar putea fi o tinta atractiva pentru reteaua terorista Stat Islamic, mai ales daca una dintre echipe va fi cea a Frantei, avertizeaza ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, citat de site-ul agentiei Reuters, trasmite Mediafax.

Tinta teroristilor ar putea fi finala EURO 2016

Finala Turneului Final al Campionatului european de fotbal, care se va disputa duminica, reprezinta tinta principala a gruparii teroriste Stat Islamic. Avertismentul vine de la ministrul de Interne al Germaniei, transmite Reuters.

Franta completeaza tabloul semifinalelor la EURO 2016

Franta a invins Islanda cu un categoric 5-2 4-0) si s-a calificat in semifinalele Campionatului European dupa meciul cu cele mai multe goluri marcate la turneul final din acest an. Povestea vajnicilor pescari s-a incheiat aici, exact la fix. Nimeni nu se supara pentru nimeni nu dorea sa vada vreo finala de vis intre Tara Galilor si Islanda.

Portugalia, prima finalista de la EURO 2016: Lusitanii au invins cu 2-0 selectionata Tarii Galilor

Nationala Portugaliei s-a calificat miercuri in finala EURO 2016, dupa ce a invins, cu 2-0 selectionata Tarii Galilor in prima semifinala a Campionatului European, disputat pe Stade de Lyon,.

VIDEO Euro 2016: Franta - Islanda 5-2/ Griezmann, autorul golului 100 de la Euro 2016

Franta a pus capat visului islandez in ultimul meci din sferturile de finala de la Euro 2016, dupa ce s-a impus cu 5-2 si s-a calificat in semifinale. Franta vs Islanda a fost confruntarea in care s-au marcat cele mai multe goluri de pana acum la Euro 2016. Giroud 12') a inscris primul gol al partidei de pe Stade de France si a reusit dubla in minutul 59. Pogba 20'), Payet 43') si Griezmann 45') si-au trecut numele pe lista marcatorilor pana la pauza. Sigthorsson 56') si Bjarnason 84') au inscris pentru Islanda. Pe Franta o asteapta un duel de foc impotriva Germaniei pentru un loc in finala, pe 7 iulie, de la ora 22:00. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Franta-Islanda.

Euro: 2016 Echipa Frantei obtine biletele pentru semifinale, intr-o confruntare cu Islanda, in care s-a marcat de 7 ori

Franta a pus capat visului islandez in ultimul meci din sferturile de finala de la Euro 2016, dupa ce s-a impus cu 5-2 si s-a calificat in semifinale. Franta vs Islanda a fost confruntarea in care s-au marcat cele mai multe goluri de pana acum la Euro 2016.

EURO 2016: Fotbalistii islandezi, primiti acasa ca niste eroi. Imagini spectaculoase

Fotbalistii islandezi, invinsi de Franta cu 5-2 in sferturile de finala ale EURO 2016, dupa un parcurs istoric la turneul din Franta, au fost primiti ca niste eroi la revenirea lor in tara, luni seara, la Reykjavik, transmite AFP.

LIVE TEXT. EURO 2016: Franta - Islanda, ultimul sfert de finala, 5-2. infruntarea Franta - Germania este cea de-a doua semifinala

Franta a invins-o clar cu 5-2 pe Islanda in ultima reprezentatie a sferturilor de finala la Euro 2016. Gazdele turneului asu condus si cu 4-0 acesta fiind de altfel si scorul pauzei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )