Libnet.ro
UNICEF

23:30

Enoiu: Anul acesta avem un profit mai mic, dar cifra de afaceri este similara cu cea din 2011

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Enoiu: Anul acesta avem un profit mai mic, dar cifra de afaceri este similara cu cea din 2011

McCann Worldgroup Romania, al patrulea grup de comunicare de pe piata locala, va avea anul acesta o cifra de afaceri similara cu cea din 2011, cand businessul a fost in jurul a aproximativ 55,5 milioane de euro, insa profitul va fi mai mic decat cel de. continuă pe Wall-Street Ro

Inflatia a depasit tinta propusa de BNR pentru anul acesta

Inflatia a depasit tinta de 3% propusa de Banca Nationala pentru anul acesta, arata raportul trimestrial asupra inflatiei al BNR.

Noua generatie Mitsubishi Outlander a fost lansata in Romania la un pret cu aproape 2.500 euro mai mic decat al vechiului model

A treia generatie a SUV-ului Mitsubishi Outlander a fost lansata in Romania de la 22. 308 euro cu TVA, un pret cu aproape 2. 500 euro mai mic decat al modelului care iese de pe piata. Noul Outlander este mai usor cu circa 150 kg fata de vechiul model, are un portbagaj mai mare, iar din 2013 va avea si o versiune hibrida.

Cat valoreaza anul acesta punga electorala? Cadourile nu trebuie sa depaseasca 10 lei

Candidatii la alegeri nu vor mai putea oferi alegatorilor alimente, bauturi sau produse din tutun, ci doar marfuri nealimentare in valoare de pana la 10 lei si obiecte de propaganda electorala precum calendare,.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )