Libnet.ro
UNICEF

01:06

Era un om ciudat pentru cei mai multi, el interactiona doar cu oamenii pe care ii simpatiza. Aimee Iacobescu, cuvinte de lauda despre marele actor, Marin Moraru

B1 B1,
Era un om ciudat pentru cei mai multi, el interactiona doar cu oamenii pe care ii simpatiza. Aimee Iacobescu, cuvinte de lauda despre marele actor, Marin Moraru

Trecerea in nefiinta a actorului Marin Moraru a adus multa durere atat pentru familia sa, cat si in randul colegilor din teatru. Cu totii au doar vorbe de laude despre marele. continuă pe B1

Aceste actrite castiga cei mai multi bani in 2016

Revista Forbes a facut public topul celor mai bine platite actrite de la Hollywood anul acesta. Iata cine este pe val si incaseaza milioane de dolari pentru un rol.

Tot mai multi copii, folositi de teroristi pentru atacuri sinucigase

Tot mai multi copii sunt folositi de gruparile teroriste drept kamikaze, atrag atentia agentiile de presa internationale. Potrivit AP, cazul atacului sinucigas care a avut loc, sambata, in Turcia, nu este primul comis de un minor. Totodata, AFP citeaza un raport realizat de UNICEF in luna aprilie, in care atrage atentia ca, anul trecut, in Africa, 44 de copii au fost folositi pentru atacuri sinucigase.

Cei mai harnici si cei mai lenesi parlamentari

Inainte de inceperea ultimei sesiuni parlamentare, Raportul privind indicele activitatii parlamentare arata ca deputatii Valeriu Zgonea si Tudor Ciuhodaru au fost cei mai activi parlamentari, in timp ce la polul opus se afla deputatul Sebastian Ghita.

Povestea lui Paul D. Constantinescu, unul dintre cei mai mari compozitori romani, nominalizat la Palme dOr

Considerat de muzicologi unul dintre cei mai reprezentativi compozitori dupa George Enescu, ploiesteanul Paul D. Constantinescu a fost un vizionar al timpului sau care a semnat, cel putin pentru muzica romaneasca, numeroase premiere.

ANALIZA. Numai 9% din bugetari au studii in administratie publica. Mai multi sefi decat executanti

Administratia publica romaneasca este mare doar pe hartie, fiindca din cei 1,2 milioane de bugetari, numai putin peste o suta de mii asigura efectiv serviciul public. Desi reprezinta un sfert din populatia activa a tarii, un procent considerabil dintre bugetari, 77%, sunt functionari cu statut special, demnitari si inalti functionari. in Romania avem 4. 361 de autoritati si institutii publice, in care functionari publici sunt aproximativ 60% femei, arata o analiza Mediafax.

Atac cu crocodili intr-o scoala. Mai multi indivizi i-au speriat pe elevii unui colegiu din Australia (VIDEO)

Elevii dintr-o scoala din Australia au suferit spaima vietii lor. in timp ce se aflau la cursuri, acestia au fost intampinati de trei crocodili. Cel mai lung dintre ei are doi metri, dar din.

Tinder a anuntat care au fost cei mai populari atleti de la Rio

La Jocurile Olimpice de la Rio, Tinder a fost una dintre cele mai utilizate aplicatii. Odata cu debutul Jocurilor Olimpice de la Rio, Tinder a anuntat o crestere impresionanta a traficului in jurul Satului Olimpic. Avand in vedere acest lucru, probabil ca nu ar trebui sa ne mire faptul ca oficialii companiei au decis sa [].

Gheorghe Visu, premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de film de la Sarajevo

Gheorghe Visu a castigat, sambata seara, trofeul Heart of Sarajevo, acordat de Festivalul de film de la Sarajevo celui mai bun actor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )