Libnet.ro
UNICEF

00:07

Erdogan: Statul Islamic, un virus care distruge comunitatea mulsumana

România Liberă România Liberă,
Erdogan: Statul Islamic, un virus care distruge comunitatea mulsumana

Presedintele Turciei, Recep Tayyp Erdogan, a denuntat miercuri actiunile Statului Islamic SI) in Siria si in Irak, calificand gruparea jihadista drept un virus distrugator pentru comunitatea musulmana, relateaza AFP, citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Presedintele Turciei: Statul Islamic este un virus care distruge comunitatea musulmana

Presedintele islamo-conservator al Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a denuntat miercuri actiunile Statului Islamic din Siria si Irak, catalogand gruparea jihadista drept un virus distructiv pentru comunitatea musulmana, scrie AFP.

Der Spiegel: Statul Islamic a fost raspunsul Irakului fata de agresiunea Statelor Unite

Saptamanalul german Der Spiegel sustine ca detine mai multe documente ale surselor rebele din Siria, care fac referire la formarea gruparii Statul Islamic. Crearea gruparii jihadiste a fost deteminata de nevoia u.

O noua inregistrare care arata executia a doua grupuri de crestini etiopieni de catre Statul Islamic a fost facuta publica

O inregistrare video publicata duminica de Statul Islamic prezinta uciderea a doua grupuri de crestini etiopieni capturati de afiliatii libieni ai gruparii extremiste, relateaza Huffington Post. Clipul de 29 de.

Structura Statul Islamic, dezvaluita de documente secrete

Desi razboiul pe care Statul Islamic il poarta pare a fi dus pe considerente strict religioase, aceste este, de fapt, foarte bine pus la punct. Publicatia germana Der Spiegel a intrat in posesia planurilor fostului lider al SI, Haji Bakr, care arata cat de minutios era calculat fiecare pas al organizatiei.

Der Spiegel: Un fost ofiter al lui Saddam Hussein a fost cel mai important strateg al gruparii Statul Islamic

Un fost ofiter al fostului dictator irakian Saddam Hussein a fost strategul cel mai important al organizatiei Statul islamic SI), cand gruparea a preluat controlul in nordul Siriei, potrivit Der Spiegel.

Un fost ofiter al lui Saddam Hussein cel mai important strateg al gruparii Statul Islamic (presa)

Un fost ofiter al fostului dictator irakian Saddam Hussein a fost strategul cel mai important, a grupului Statul islamic SI), atunci cand acesta din urma a preluat controlul in nordul Siriei, scrie saptamanalul german Der Spiegel. Samir Abd Muhammad al-Khlifawi, zis Haji Bakr, un fost membru al consiliului militar de SI, a fost se pare ucis de Armata siriana libera ASL) la Tal Rifaat, in nordul Siriei, in ianuarie 2014.

Statul Islamic a difuzat o inregistrare cu executia a 28 de crestini

Gruparea jihadista Statul Islamic a publicat duminica o inregistrare video care prezinta uciderea a doua grupuri de crestini etiopieni de catre militantii extremisti in Libia, informeaza AFP si Le Monde.

Patriarhul Daniel, condoleante pentru famillile crestinilor ucisi de Statul Islamic in Libia

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de condoleante dupa uciderea, de catre Statul Islamic, in Libia, doua grupuri de crestini apartinand Bisericii Ortodoxe Etiopiene Tewahedo. Acesta a aratat ca aceste acte.

Patriarhul Daniel, condoleante pentru familiile crestinilor ucisi de Statul Islamic in Libia

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de condoleante dupa uciderea, de catre Statul Islamic, in Libia, doua grupuri de crestini apartinand Bisericii Ortodoxe Etiopiene Tewahedo. Acesta a aratat ca aceste acte.

Cel mai mare dusman al Rusiei este Statul Islamic, nu SUA - Serghei Lavrov, seful diplomatiei ruse

Cel mai mare dusman al Rusiei este organizatia terorista Statul Islamic, si nu Statele Unite, a declarat miercuri ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )