Libnet.ro
UNICEF

14:00

Structura Statul Islamic, dezvaluita de documente secrete

Adevărul Adevărul,
Structura Statul Islamic, dezvaluita de documente secrete

Desi razboiul pe care Statul Islamic il poarta pare a fi dus pe considerente strict religioase, aceste este, de fapt, foarte bine pus la punct. Publicatia germana Der Spiegel a intrat in posesia planurilor fostului lider al SI, Haji Bakr, care arata cat de minutios era calculat fiecare pas al organizatiei. continuă pe Adevărul

O noua inregistrare care arata executia a doua grupuri de crestini etiopieni de catre Statul Islamic a fost facuta publica

O inregistrare video publicata duminica de Statul Islamic prezinta uciderea a doua grupuri de crestini etiopieni capturati de afiliatii libieni ai gruparii extremiste, relateaza Huffington Post. Clipul de 29 de.

Statul Islamic a revendicat atentatul asupra Consulatul american din orasul irakian Ebil

Statul Islamic a revendicat atentatul sinucigas care a avut loc,vineri, in apropierea Consulatului american din orasul irakian Ebil, s-a anuntat sambata pe unele conturi de Twitter atribuite organizatiei terorist.

Irak: Statul Islamic revendica atenatul de la Erbil, afirmand ca a vizat Consulatul american

Gruparea Stat Islamic a revendicat atentatul sinucigas care a avut loc vineri in apropierea Consulatului american din orasul irakian Ebil, potrivit unor conturi de Twitter atribuite organizatiei teroriste, relateaza CNN.

Un fost apropiat al lui Saddam Hussein si creier al gruparii Statul Islamic in Irak a fost ucis

Ezzat Ibrahim al-Douri, consilier al fostului presedinte irakian Saddam Hussein si lider al jihadistilor Statului Islamic din Irak, a fost ucis vineri intr-o operatiuni de amploare a armatei irakiene. Raed al-Jubouri, guvernatorul provinciei Salahuddin, a declarat ca Ibrahim al al-Douri a fost ucis, prezentand o imagine a cadavrului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )