Libnet.ro
UNICEF

23:15

Eroul Zilei. Tanara care a gasit o metoda inedita pentru a-si promova comuna

Antena3 Antena3,
Eroul Zilei. Tanara care a gasit o metoda inedita pentru a-si promova comuna

O tanara bucuresteanca a gasit o metoda inedita de a promova comuna pe care o pastoreste. Irina Onescu are 32 de ani si este cea mai tanara femeie primar din Romania. S-a nascut. continuă pe Antena3

Eroul Zilei. Tanarul care a castigat bursa SAB pentru inovatie

Un tanar designer, absolvent al Universitatii Nationale de Arte Decorative si Design din Bucuresti, a castigat Bursa SAB Propulsam viitorul, in valoare de 10. 000 lei. La 28 ani, Albert Suvac a.

Eroul zilei. Istoricul care a tradus primul interviu cu Vlad Tepes

Manuscrisul care poate schimba istoria despre Vlad Dracul Tepes, scris de un episcop papal, a fost tradus integral. Istoricul Vasile Lupasc este cel care a obtinut, in 2014, in.

Eroul Zilei. Tinerele care aduc bucuria Sarbatorilor de iarna pentru copiii defavorizati

Douatinere din Bucuresti au decis sa readuca zambetul pe chipurile a aproape 500 de copii din familii defavorizate. Loredana Munteanu si Cristina Dobrescu au demarat o campanie de colectare de.

Numai de bine. Idee inedita pentru decorul de Craciun

Pentru ca se apropie Craciunul cu pasi rapizi ne-am gandit sa incepem sa construim un decor foarte, foarte dragut. Un decor de poveste, daca vreti. Pentru inceput, sa construim un.

Care este cauza reala pentru care producatorii de carucioare au inventat landoul informatii cruciale pentru viata copilului tau (P)

Un studiu publicat in 2011 in Marea Britanie a scos la iveala ca un numar important de nou-nascuti prematuri sau nascuti la termen) au inregistrat dezechilibre semnificative ale saturatiei oxigenului in sange dupa ce au stat intr-un scaunel auto tip scoica timp de 20 minute. Din pacate in Romania nu exista statistici cu privire la accidentele in care sunt implicati copiii avand varsta sub 1 an. Asa ca ne vom raporta la alte tari care investesc resurse importante in ceea ce inseamna siguranta copilului in autovehicul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )