Libnet.ro
UNICEF

11:15

Eruptia unui vulcan din vestul Guatemalei a provocat evacuarea a 1.500 de familii

Adevărul Adevărul,
Eruptia unui vulcan din vestul Guatemalei a provocat evacuarea a 1.500 de familii

Vulcanul de Foc din Guatemala a cunoscut, joi, cea mai puternica eruptie din ultimul deceniu cu coloane de fum si cenusa vizibile din capitala aflata la o distanta de 75 de kilometri, provocand evacuarea a aproximativ 1. 500 de familii din satele din jur, au anuntat oficialitatile, citate de AFP. continuă pe Adevărul

Eruptia unui vulcan din vestul Guatemalei a provocat evacuarea a 1.500 de familii.

Vulcanul de Foc din Guatemala a cunoscut joi cea mai puternica eruptie din ultimul deceniu cu coloane de fum si cenusa vizibile din capitala aflata la o distanta de 75 de kilometri, provocand evacuarea a aproximativ 1. 500 de familii din satele din jur, au anuntat oficialitatile, citate de AFP, potrivit Mediafax. Acest tip de eruptie este mai puternica decat cea normala si nu a mai fost observata in ultimii ani, de aceea am declansat codul portocaliu de pericol) in imprejurimile vulcanului .

Atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite

Un kamikaze s-a detonat, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Potrivit AFP, mai multe persoane au fost ranite. Mai multe bucati din cladirea sectiei de politie din districtul Sultangazi din Istanbul au.

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Mai multe persoane au fost ranite. Una dintre ele ar fi murit

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime si-ar fi pierdut.

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Un politist a murit, mai multe persoane au fost ranite

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime, un politist, si-ar.

Un kamikaze s-a detonat in fata unui comisariat din Istanbul, mai multe persoane sunt ranite

Un kamikaze s-a detonat marti in fata unui comisariat de la periferia Istanbulului, ranind mai multe persoane, printre care si politisti, anunta televiziunea privata NTV, citata de AFP. Vom reveni cu amanunte.

Recompensa de 60.000 lire pentru prinderea unui CRIMINAL din Marea Britanie.

Politia din Marea Britanie ofera 60. 000 lire sterline oricui va furniza informatii despre o crima extrem de violenta petrecuta in Anglia in 2009, al carei autor a ramas necunoscut, se arata intr-un comunicat al Ambasadei Marii Britanii, remis redactiei. Intrucat nu au reusit sa il identifice pe ucigasul omului de afaceri Alan Wood, politistii englezi au apelat la presa internationala: mai intai, la jurnalistii din Tarile Baltice si din Albania, acum la cei din Romania si Bulgaria. De .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )