Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea il asteapta pe ministrul Tudorel Toader cu un pachet de proiecte de legi asupra Justitiei, inclusiv cu Legea gratierii

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea il asteapta pe ministrul Tudorel Toader cu un pachet de proiecte de legi asupra Justitiei, inclusiv cu Legea gratierii

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat joi seara la postul Romania TV ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat, din ce in ce mai asteptat cu un pachet de legi referitoare la Justitie. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea il dascaleste pe ministrul de Finante: Foarte inspirat, dupa doua luni deja vorbeste de taieri

Declaratia ministrului de Finante Viorel Stefan privind posibilitatea unei reduceri a cheltuielilor, in cazul in care Romania va depasi tinta de deficit, nu a fost pe placul liderului PSD Liviu Dragnea, care a catalogat-o ironic foarte inspirata, precizand ca premierul Grindeanu ar trebui sa discute cu ministrul, care dupa doua luni deja vorbeste de taieri.

Tudorel Toader e un om asteptat, din ce in ce mai asteptat

Liviu Dragnea a declarat vineri ca asteapta cu mare interes ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa vina cu un pachet de legi in domeniul justitiei care sa includa legea raspunderii magistratilor, legea gratierii dar si masuri administrative, avertizand ca, daca guvernul nu face acest lucru, il va face Parlamentul.

VIDEO. Tudorel Toader, la Bruxelles, despre OUG 13: Ordonanta nu a fost o problema. Problema a fost ca s-a adoptat noaptea.Gabriel Liiceanu: Liviu Dragnea si colegii lui ar face orice pentru a nu intra la puscarie si pentru a-si salva averile

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut, miercuri, in cadrul unei dezbateri din Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, ca problema nu a fost Ordonanta de Urgenta 13, ci faptul ca actul normativ a fost adoptat noaptea. Pe de alta parte, filosoful Gabriel Liiceanu a declarat ca Liviu Dragnea si colegii lui din PSD ar face orice pentru a nu intra la puscarie si pentru a-si salva averile.

Ministrul Justitiei, intrebat cum se simte ca judecator intr-un guvern CONTROLAT DE UN INFRACTOR. Raspunsul lui Tudorel Toader (VIDEO)

Ministrul Justitiei a fost intrebat de jurnalistul Malin Bot cum se simte stiind ca face parte dintr-un guvern controlat de un infractor, facand referire la seful PSD Liviu Dragnea. Surprins,.

LIVE VIDEO. Tudorel Toader, la Bruxelles, despre OUG 13: Ordonanta nu a fost o problema. A fost de procedura. Gabriel Liiceanu: Liviu Dragnea si colegii lui ar face orice pentru a nu intra la puscarie si a-si salva averile

Ministerul Justitiei Tudorel Toader a fost prezent Bruxelles, acolo unde a vorbit despre OUG13, despre care a spus ca ordonanta nu a fost o problema, cu problema a fost procedura.

Tudorel Toader cere amanarea dezbaterilor privind gratierea

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a venit, astazi, la dezbaterile din Comisia juridica a Senatului privind Legea gratierii, cerand amanarea discutiilor pentru ca Executivul sa vina cu masuri complementare, considerand ca gratierea executarii pedepselor nu reprezinta o solutie miracol, ci trebuie sa faca parte dintr-un pachet.

Tudorel Toader a dovedit in PE ca este ministrul antijustitiei

Presedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, pentru News. ro, ca Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a dovedit in Parlamentul European ca este, de fapt, ministrul antijustitiei si purtatorul de cuvant al coalitiei PSD-ALDE de salvare a propriilor penali de la varful ei si a coruptilor din randul clientelei, ea sustinand ca omisiunile si declaratiile reprobabile facute in cadrul PE il descalifica pe Toader ca ministru al Justitiei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Se reinfiinteaza Institutul de Criminologie, fiind unul dintre instrumentele pe care le vom folosi pentru politicile penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat ca Institutul de Criminologie va fi reinfiintat, ca urmare a unei hotarari de guvern adoptata pe 12 ianuarie 2017.

Tudorel Toader in Parlamentul European: Ordonanta 13 in sine nu a fost o problema

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la dezbaterea pe tema democratiei si a justitiei din Romania care are loc la aceasta ora in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European, ca Ordonanta 13 in sine nu a fost o problema, singura problema, in opinia sa, fiind aceea ca a fost adoptata la 10 - 11 seara, ceea ce e nefiresc.

Tudorel Toader in Comisia LIBE din PE: Gratierea nu este solutia-miracol care sa rezolve problema supraaglomerarii in penitenciare. Am cerut amanarea proiectului de lege

Gratierea nu este solutia-miracol care sa rezolve in prezent si pe viitor problema supraaglomerarii in penitenciare, a afirmat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la dezbaterea pe tema democratiei si a justitiei din Romania care are loc la aceasta ora in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European. El a precizat ca a cerut ieri, in Parlament, amanarea proiectului de lege privind gratierea pentru ca Guvernul sa vina cu masuri complementare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )