Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este asteptata sentinta definitiva in dosarul de luare de mita al lui Vlad si Mircea Cosma

România Liberă România Liberă,
Este asteptata sentinta definitiva in dosarul de luare de mita al lui Vlad si Mircea Cosma

Magistratii instantei supreme vor pronunta luni decizia definitiva in dosarul in care fostul presedi. continuă pe România Liberă

Inalta Curte, asteptata sa dea sentinta definitiva in dosarul lui Ludovic Orban

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost judecat pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, potrivit Agerpres.

Curtea Suprema da astazi sentinta definitiva in dosarul lui Mircea si Vlad Cosma

Fostul deputat Vlad Cosma si tatal acestuia, Mircea Cosma, fost presedinte al CJ Prahova, isi vor afla astazi, la Curtea Suprema, sentintele definitive in dosarul in care sunt acuzati de coruptie. in prima instanta cei doi au fost condamnati la cinci ani, respectiv opt ani de inchisoare, fiind acuzati ca ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova un milion de euro.

Zi DECISIVA pentru Mircea si Vlad Cosma: Curtea Suprema da luni sentinta definitiva in dosarul in care au fost condamnati la inchisoare in prima instanta. Unde s-ar afla cei doi

Curtea Suprema da luni sentinta definitiva in dosarul lui Mircea si Vlad Cosma. in prima instanta cei doi au fost condamnati la cinci ani, respectiv opt ani de inchisoare, fiind acuzati ca ar fi primit de la.

inalta Curte amana sentinta definitiva in cazul lui Vlad si Mircea Cosma

Magistratii instantei supreme au amanat, astazi, pronuntarea deciziei definitive in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova Mircea Cosma a fost condamnat in prima instanta la opt ani inchisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit cinci ani inchisoare.

Andreea Cosma asteapta in Italia sentinta in dosarul fratelui si tatal ei: Sunt in biserica. Ma rog la catolici

Deputata Andreea Cosma asteapta intr-o biserica din Italia sentinta definitiva a instantei in dosarul in care tatal si fratele ei au fost condamnati la cinci ani, respectiv opt ani de inchisoare in prima.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )