Libnet.ro
UNICEF

06:45

El este barbatul care a batut cu bestialitate o fata din Dej, pana la lesin. A facut inchisoare pentru tentativa de omor

Antena3 Antena3,
El este barbatul care a batut cu bestialitate o fata din Dej, pana la lesin. A facut inchisoare pentru tentativa de omor

Imaginile in care un barbat taraste de par si loveste o fata pana cand aceasta isi pierde cunostinta au starnit indignare in randul celor care le-au vazut pe retelele de. continuă pe Antena3

VIDEO Cine este bruta care a batut cu bestialitate o fata, pana la lesin. Este multiplu campion national la kempo si a facut inchisoare pentru tentativa de omor

Imaginile in care un barbat taraste de par si loveste o fata pana cand aceasta isi pierde cunostinta au starnit indignare in randul celor care le-au vazut pe retelele de socializare.

Cine sunt agresorii tinerei lovite cu bestialitate pe un drum din Dej! Cei doi au fost identificati

Barbatul care a lovit cu pumnii si picioarele o tanara pe un drum din Dej, precum si cel care a filmat intreaga scena, au fist identificati. Cei doi sunt din Jucu, judetul Cluj, si au fost.

Tanara batuta cu pumnii si picioarele pe un drum din Dej. il implora pe agresor sa se opreasca, dar acesta o loveste si mai tare. Imagini scandaloase

O tanara a fost batuta pana a lesinat de un individ. Incidentul s-a petrecut pe un drum din Dej. Tanara a fost lovita cu pumnii si picioarele, iar la un moment dat l-a implorat pe agresor sa se.

A MURIT in iNCHISOARE! Barbatul care anul trecut a OMORT o romanca a fost gasit fara suflare (VIDEO)

Soarta a facut dreptate. Italianul care a ucis cu bestialitate, in noiembrie 2018, o romanca a murit in inchisoare. Gimino Chirichella, 48 de ani, a decedat vineri, anunta presa.

A MURIT in iNCHISOARE! Barbatul care anul trecut a OMORAT o romanca a fost gasit fara suflare (VIDEO)

Soarta a facut dreptate. Italianul care a ucis cu bestialitate, in noiembrie 2018, o romanca a murit in inchisoare. Gimino Chirichella, 48 de ani, a decedat vineri, anunta presa.

Acesta este cel mai frumos centru istoric din Romania. Rivalizeaza cu Budapesta si Viena

In ultimii ani, piata Unirii din Oradea, piata centrala a orasului, a fost transformata pe modelul celor din Viena sau Budapesta. Piata Sf. Ladislau de odinioara a primit numele actual de Piata Unirii intre.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Care sunt calitatile nativilor din zodia Leu

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre calitatile nativilor din zodia Leu. Leiise pot lauda cu o fire deschisa si fermecatoare, care ii cucerereste imediat pe cei din jur. in.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Care sunt calitatile nativilor din zodia Gemeni

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre calitatile nativilor din zodia Gemeni. Gemenii promoveaza spiritul liber, sunt firi curioase, iubesc libertatea si aventura. Cea mai mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )