Libnet.ro
UNICEF

21:15

De ce nu este bine sa mergi in club direct de la inviere

Antena3 Antena3,
De ce nu este bine sa mergi in club direct de la inviere

Tot mai multi tineri obisnuiesc sa mearga la biserica pentru a lua lumina, fara a intelege semnificatia religioasa a acestui moment. Dupa ce au luat Lumina Sfanta multi aleg sa iasa in cluburi sa. continuă pe Antena3

VIDEO Barcelona, tot mai aproape de titlul de campioana (2-0 cu Alaves)

Barcelona si-a trecut in cont a 24-a victorie din actualul sezon din LaLiga si este tot mai aproape de titlul de campioana. Catalanii s-au impus pe terenul celor de la Alaves, scor 2-0 intr-o partida disputata in cadrul etapei a 34-a.

Scotia, tot mai aproape de lansarea bursei proprii

Tara nu a mai avut piata de actiuni din 1973 Planul de lansare a primei Burse de Valori din Scotia, dupa aproape 50 de ani de absenta a unei piete proprii de actiuni, este tot mai aproape de concretizare.

Miercurea Mare. Tradarea lui Iisus. Ce nu este bine sa faci in aceasta zi din Saptamana Patimilor

Miercurea Mare. Miercurea Mare este ziua in care Iuda Iscarioteanul L-a vandut pe Iisus fariseilor care voiau sa-L ucida, pentru treizeci de arginti. Gestul lui Iuda a facut ca, mai tarziu, ziua de miercuri sa fie .

Tot mai multe clase de invatamant profesional dual cu profil electric: Viitorii electricieni vor fi pregatiti si la Colegiul Tehnic Elie Radu din Ploiesti

Societatea de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, va finanta o clasa profesionale in sistem dual profil electric) la Colegiul Tehnic Elie Radu din Ploiesti. Saptamana trecuta, Electrica anuntase ca va sustine o astfel de clasa si la Colegiul Tehnic Mircea Cristea din Brasov. Nu este singura companie din domeniul energiei care finanteaza astfel de clase, in conditiile in care se confrunta cu lipsa de personal calificat.

Corporate Report: De la marii producatori, care pun pariuri tot mai mari pe vehiculele electrice

In 1900, o treime din masinile din America mergeau pe volti. Apoi, petrolul a inceput sa tasneasca in Texas. Mai ieftina decat bateriile si mai usor de completat in rezervoare, benzina a alimentat expansiunea automobilelor produse in serie. De atunci, costurile si grijile pentru autonomia redusa au mentinut vehiculele electrice VE) intr-o nisa. Tesla, care a facut ca bateriile sa devina din nou sexy in ultimul deceniu, a produs anul trecut numai 250. 000 de unitati, o fractiune din ce arunca anual pe piata Volkswagen si Toyota. Pentru fiecare din cele cam doua milioane de VE si hibride cu incarcare care combina bateriile cu motoare cu ardere interna - MAI) vandute in 2018, producatorii au facut 50 de masini pe benzina sau motorina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )