Libnet.ro
UNICEF

16:00

Barack Obama, ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba: A fost cel mai mare privilegiu al vietii mele sa servesc ca presedinte al Statelor Unite

B1 B1,
Barack Obama, ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba: A fost cel mai mare privilegiu al vietii mele sa servesc ca presedinte al Statelor Unite

Barack Obama a transmis sambata ultimul mesaj de Anul Nou de la Casa Alba. Presedintele american le-a multumit cetatenilor SUA ca au participat in ultimii opt ani la construirea unei natiuni mai. continuă pe B1

Dacian Ciolos, mesaj de Anul Nou: Prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si munca cinstita

Premierul Dacian Ciolos a afirmat sambata, in mesajul de Anul Nou postat pe Facebook, ca le doreste romanilor de pretutindeni mai multa incredere in propriile forte.

Rezolutia discordiei intre SUA si Israel. Casa Alba face eforturi de salvare a procesului de pace in Orientul Mijlociu, inainte ca Donald Trump sa-si preia functiile

Secretarul de stat american, John Kerry, a subliniat sustinerea presedintelui Barack Obama pentru solutia doua state si viziunea SUA asupra unui acord israelo-palestinian.

Premierul Medvedev sustine ca Barack Obama isi incheie mandatul intr-o agonie anti-Rusia

Premierul de la Moscova, Dmitri Medvedev, a declarat vineri ca administratia presedintelui Barack Obama isi incheie mandatul intr-o agonie anti-Rusia.

NOI DIVERGENTE intre Donald Trump si Barack Obama! Presedintele ales al SUA arunca noi ACUZATII

Donald Trump l-a acuzat miercuri pe Barack Obama ca face 'declaratii incendiare' si pune 'obstacole' in calea tranzitiei catre noua administratie,informeaza Stiri pe Surse. Trump a.

Barack Obama si Shinzo Abe au adus un omagiu victimelor de la Pearl Harbor

Presedintele american, Barack Obama, a laudat marti taria aliantei dintre Statele Unite si Japonia, dupa ce a adus un omagiu, impreuna cu premierul japonez, Shinzo Abe, victimelor de la Pearl Harbor, in Arhipelagul Hawaii, la 75 de ani dupa un atac care a zguduit America, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Ambasadorul SUA in Romania, mesaj de Anul Nou: 2017 va fi un an cu oportunitati deosebite pentru Parteneriatul strategic SUA-Romania (VIDEO)

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, le transmite romanilor un mesaj video pe o retea de socializare. Klemm spune ca anul 2016 a fost de o importanta deosebita pentru.

imi doresc ca 2017 sa fie un An al reconstructiei, in care cetateanul sa simta respect din partea statului!. Liviu Dragnea, DORINTE pentru Anul Nou (FOTO)

Liviu Dragnea a tinut spa le transmita romanilor un mesaj de Anul Nou in care vorbeste despre tot ce s-a intamplat in 2016. Presedintele PSD a precizat ca anul ce tocmai se.

Mesaje si felicitari haioase de Anul Nou 2017: Lovite-ar trenul fericirii/ Trasni-te-ar fulgerul iubirii

Suntem in ultima zi din 2016 si este momentul sa transmitem mesaje pentru noul an. Urarile de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur si de a le impartasi gandurile noastre bune.

Mesaje de Anul Nou: Felicitari digitale, trimise cu aceste aplicatii

Toata lumea da mesaje de Anul Nou, dar inspiratia nu ne loveste mereu atunci cand ar trebui. Pentru a nu fi prins in impas la trecerea in noul an, am creat o lista cu aplicatii pentru felicitari de Anul Nou. Cei care vor sa trimita felicitari de Anul Nou celor dragi, pot folosi cu usurinta [].

Urarile lui Donald Trump: ce le transmite presedintele ales al SUA numerosilor sai inamici inainte de Anul Nou

Donald Trump a transmis sambata dupa-amiaza urari de Anul Nou in care a vorbit despre numerosii sai inamici, inainte de petrecerea dintre ani din Palm Beach. Miliardarul republican va gazdui o petrecere pentru 800 de invitati in clubul Mar-a-Largo, la care va participa inclusiv Sylvester Stallone, dar si Melania si Barron Trump, transmite DPA.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )