Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ea este cel mai nou ingeras Victorias Secret - VIDEO

Antena3 Antena3,
Ea este cel mai nou ingeras Victorias Secret - VIDEO

Supermodelul suedez Elsa Hosk povesteste, intr-un videoclip de doua minute, cum a ajuns sa prezinte pentru Victorias Secret. Frumusetea ei iti va taia respiratia. continuă pe Antena3

Care este cel mai mare pericol al consumului de zahar? Care sunt sursele ascunse de zahar, cum le descoperim si cu ce le putem substitui?

Consumul zaharului de masa poate creste riscul aparitiei cancerului de san, potrivit unui nou studiu efectuat pe soarecii de laborator de catre cercetatorii de la Universitatea din Texas. Legatura dintre consumul mare de zahar si dezvoltarea cancerului de san a fost descoperita in cercetarile efectuate anterior, insa cel mai recent studiu, publicat in revista de specialitate Cancer Research, a analizat care este rolul zaharului in dezvoltarea tumorilor la nivelul glandelor mamare. Iata care sunt datele celui mai recent studiu, care sunt sursele ascunse de zahar din regimul nostru alimentar, cum le descoperim si cu ce le putem inlocui.

Ministrul Justitiei: Nu am nimic impotriva Codrutei Kovesi, este cel mai bun procuror sef pe care l-a avut DNA

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat miercuri seara, la Digi 24, ca nu are nimic impotriva Laurei Codruta Kovesi, pe care o considera cel mai bun procuror sef al DNA, insa a subliniat ca este prematur sa se pronunte acum asupra prelungirii mandatului acesteia la sefia DNA.

CES 2016: Lenovo Yoga 900s este cel mai subtire hibrid portabil din lume

Cei de la Lenovo incearca sa nu-si piarda dominatia din piata de PC-uri prin lansarea celui mai subtire hibrid din lume, Lenovo Yoga 900s. Desi la nivel global numarul celor care investesc in PC-uri noi este in continua scadere, chiar si dupa lansarea noului sistem de operare Windows 10, cei de la Lenovo sunt hotarti [].

Care este cel mai folosit sistem de operare in randul internautilor

2015 a fost un an bun pentru Microsoft. Windows 10, cea mai noua versiune a sistemului de operare, a primit cuvinte de lauda atat de la presa de specialitate, cat si de la utilizatori. Dar, in ciuda faptului ca a fost distribuita gratuit, nu a ajuns pe un numar impresionant de PC-uri.

Tesla Motors a livrat peste 50.000 de masini anul trecut. Doar 208 dintre ele au fost din cel mai nou model

Tesla Motors a anuntat ca si-a indeplinit tintele pentru 2015, livrand peste 50. 000 de masini, dintre care in ultimul trimestru au ajuns la clienti 17. Marea majoritate au fost Model S, in timp ce din SUV-ul Model X s-au livrat doar 208 unitati in cele doua luni de comercializare, scrie Fortune. Pentru anul in curs compania nu asteapta o crestere substantiala a productiei totale, estimand maxim 52. 000 unitati.

Cel mai bun exercitiu de slabit: alergatul, ciclismul sau antrenamentele de mare intensitate?

Exista o dezbatere continua cu privire la care este cel mai bun exercitiu de slabit, principalele optiuni luate in calcul fiind alergatul, ciclismul, ridicatul de greutati si antrenamentele de mare intensitate HIIT). Mat.

Surprizele Victorias Secret: modele sexy si costume de baie provocatoare, prezentate in colectia 2016

Victorias Secret a lansat catalogul cu colectia de costume de baie pentru anul 2016. Pe coperta apare fotomodelul suedez Elsa Hosk.

Sinodul Panortodox, cel mai important eveniment religios din 2016

Anul acesta urmeaza sa se desfasoare Sinodul Panortodox, primul dupa o pauza de 1. 100 de ani. Acest eveniment este unul istoric, pregatirile pentru desfasurarea sa incepand inca de acum 55 de ani - in 1961, la Rhodos s-a stabilit ca este necesar un nou Sinod, discutiile pe aceasta tema fiind continuate in anii urmatori, in care s-au stabilit temele de discutie si locul unde va avea loc.

CES 2016: Sony PS-HX500 este un pick-up pentru secolul 21

Avand in vedere ca in ultimii ani singurele vanzari de muzica in format fizic ce au crescut au fost cele de viniluri, japonezii au anuntat noul Sony PS-HX500. Un pick-up cu un design simplu si modern, noul Sony PS-HX500 este cel mai nou gadget care nu ar trebui sa lipseasca din casa pasionatilor de viniluri.

Cel mai sanatos regim alimentar

Care este regimul cel mai benefic pentru sanatate? Pentru al saselea an consecutiv, regimul DASH este desemnat de US News World Report, care realizeaza un clasament anual, drept cel mai sanatos mod de alimentatie din lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )